Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunUncharted 4'ten Türkçe tanıtım videosu

    Uncharted 4’ten Türkçe tanıtım videosu

    Ekran_Resmi_2016-02-26_01_02_20

    Uncharted serisi önümüzdeki aylarda son kez oyun meraklılarının karşısına çıkacak. Yapım Uncharted 4: A Thief’s End adıyla gelirken PlayStation 4 tarihinin en gösterişli oyunlarından biri olma iddiasını da ortaya koyacak. SCEE imzası taşıyan serinin önceki 3 oyunu da PlayStation platformu için geliştirilmiş ve tüm hepsi de konsolla adeta özdeşleşmişti.

    Dördüncü oyun için geri sayım devam ederken oyun severlerin merakını dindirmeye yönelik küçük adımlar da atılmıyor değil. İşte bunlardan biri de oyunla ilgili olarak yayınlanan kısa tanıtım videosu. Üstelik söz konusu video, Türkçe seslendirme ile geldi. Teşekkürler Sony Türkiye…

    İki buçuk dakikalık uzunluğa sahip olan yeni Uncharted 4: A Thief’s End videosu, görsel ayrıntıları ile dikkat çekerken seslendirmelerdeki başarı ve üst düzey kalite de gözardı edilmemesi gereken detaylar arasında yer aldı. Fragmanda serinin ana karakteri Nathan Drake ile onun erkek kardeşi Sam Drake odak noktaları durumunda. Serideki bir diğer önemli karakter Victor da yine sahneye çıkıyor.

    Videoda ana karakterimizin emeklilik planlarını ertelemek durumuyla baş başa kalışı konu ediliyor. Aksiyon dolu anlara tanıklık ediliyor. Haberin devamında ilgili videoyu izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

    [vsw id=”jQ9FQoi1xyA” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

    Nisan ayının sonunda geliyor!

    Oyunun çıkış tarihi, Avrupa için 27 Nisan 2016 olarak açıklandı. Yılın en önemli yapımlarından biri olan Uncharted 4: A Thief’s End’in Türkçe seslendirilmiş formuyla PS4 oyuncularına Nisan ayınun sonu (en geç Mayıs başı) itibarıyla merhaba diyeceğini hatırlatalım.

    Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN