Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaTwitter güncellemeyi geri çekti

    Twitter güncellemeyi geri çekti

    Twitter-logo

    Popüler mikro blog ağı Twitter, yayınladığı son güncellemeyi iptal ederek sunduğu özelliği çekmiş oldu. İşte detaylar…

    Twitter, son dönemin yenilikleri ile dikkat çeken sosyal medya platformlarından. Geçtiğimiz yıl itibarıyla köklü değişikliklere giden popüler ağ, kısa süre önce tacizleri ve trolleri engelleme yönünde bir dizi önlem alınacağını duyurmuştu. Bunun üzerine yeni bir özelliği de kullanıcıları için sunmuştu. Ancak gelen şikayetler üzerinde özellik, birkaç saat sonra kullanımdan kaldırıldı. Nedeni ise son derece basit…

    Kullanıcıların bir listeye eklendiklerinde bunun bilgi olarak verilmemesini esas alan özellik tepki çekti. Kullanıcılar ise bir listeye eklendiklerinde bunun bilinmemesinden rahatsızlık duyduklarını ifade ederek düşüncelerini sosyal medya üzerinden dile getirdiler. Bu geri dönüşleri dikkate alan Twitter da söz konusu özelliğini geri çekti.

    Öte yandan kullanıcılar, listelere engellenmelerinin önüne geçecek bir ayar talebinde buluyorlar. Bu sayede herhangi bir listeye istekleri haricinde eklenmelerinin önüne geçileceğini düşünüyorlar. Konuyla ilgili konuşan Twitter CEO’su Jack Dorsey, yaptığımız hataları görüp düzeltiyoruz dedi.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN