Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaTwitter, deneysel özelliğini sessizce kaldırdı

    Twitter, deneysel özelliğini sessizce kaldırdı

     

    Bu özellik, Twitter’ın deneyip kaldırdığı ilk şey değildi, muhtemelen son da olmayacak…

    Twitter, tweet yanıtlarında kullanıcıları saygılı olma konusunda önceden uyaran bir ekran çıkaran özelliğini sessizce sona erdirdi. 6 Ekim’de duyurulan özellik, başlangıçta bir test olarak düşünülmüştü ve Twitter’ın büyük “iletişim sağlığı” girişiminin bir parçası olarak görünüyordu.

    Bir Twitter sözcüsü, konuyu şu şekilde özetliyor: “Bu sınırlı bir testti, bu nedenle yalnızca küçük bir rastgele hesap grubu bu uyarıları görebildi. Böyle bir şey denemenin zaman zaman negatif etkileri olabileceğini anlıyoruz, ancak bu aynı zamanda kendimizi sorumlu tutma ve şeffaflığı artırma şeklimizdi.”

    Bu özellik, Twitter’ın deneyip kaldırdığı ilk özellik değildi, muhtemelen son özellik de olmayacak. Tweetlere gelen yanıtları sınırlandırma gibi başka özelliklerin de farklı düzeylerde başarılar ettiğini söylemek gerekir. Kullanıcıların bir kısmı bu yenilikleri doğru ve gerekli bulurken, bir kısmı da Twitter’ın basit yapısının bu yeniliklerle bozulduğunu savunuyor.

    Twitter’ın bir diğer yeni özelliği olan Fleets ise tamamen rafa kaldırılmıştı. Twitter sözcüsü, bu yeniliklere gelen geri dönüşleri incelemek için zamana ihtiyaçları olduğunu belirtirken, ileride bunlara benzer yeni özellikler geleceği konusunda da açık kapı bırakmaya devam ediyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN