Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiTikTok’a rakip olan Byte, App Store’da zirveye oturdu

    TikTok’a rakip olan Byte, App Store’da zirveye oturdu

    Ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı olan Vine, Byte adıyla geri dönmüş oldu.

    Son yılların en dikkat çeken sosyal medya uygulaması TikTok’a ciddi bir rakip geldi. Geçtiğimiz yıllarda fenomen haline gelen Vine’ın yaratıcı takımı Byte adında yeni bir uygulama ile piyasaya döndü. TikTok’a rakip olarak gösterilen uygulama yayınlandığı ilk günden bu yana ABD App Store’un ilk sırasında yer aldı. Ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı olan Vine, Byte adıyla geri dönmüş oldu. Geçtiğimiz Cuma günü piyasaya sürülen Byte uygulaması kısa bir süre içerisinde zirveya otururken en çok indirilen uygulama olmayı başardı.

    Byte TikTok’a rakip olabilir

    Çinli ByteDance firması tarafından geliştirilen TikTok tüm dünyada büyük bir fenomen haline gelmişti. Uzun süre en popüler sosyal medya uygulaması olan TikTok’un bu popülaritesini sona erdirecek yeni bir uygulama yayınlandı. Cuma günü eski Vine yaratıcı ekibi tarafından yayınlanan uygulama ABD ve Kanada App Store’da en çok indirilen uygulama olurken Avustralya, İngiltere, Yeni Zelanda ve Norveç listelerinde ise ilk 10 içerisinde yer aldı.

    Son dönemde fenomen olan TikTok ise zor günler yaşamaya devam ediyor. ABD tarafından casuslukla suçlanan popüler uygulama birçok devlet kurumu tarafından da yasaklanmış durumda. Uygulamanın popülerliğini artırması için büyük bir avantaj olarak görülüyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN