Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunThe Elder Scrolls 6, yalnızca PC ve Xbox'ta mı oynanacak?

    The Elder Scrolls 6, yalnızca PC ve Xbox’ta mı oynanacak?

    Bethesda ekibinden Pete Hines, katıldığı bir röportajda Starfield oyununun PlayStation’a daha sonra gelebileceğine yönelik îmâlarda bulundu. Bu durum, The Elder Scrolls 6 için de benzer bir stratejinin söz konusu olabileceğine işaret olabilir…

    Birçok oyuncunun kavuşmak için âdeta gün saydığı The Elder Scrolls 6, söylentilere göre sadece PC ve Xbox kullanıcılarına özel olacak. Nitekim Starfield de böyle oluyor…

    PlayStation sahiplerini üzen bu haberin doğruluğu henüz netlik kazanmadı. Bilindiği üzere The Elder Scrolls 6; Bethesda tarafından geliştirilen ve yayınlanan The Elder Scrolls serisine ait yeni bir oyun.

    Oyunu merakla bekleyen PlayStation kullanıcılarına kötü bir haber geldi. Birkaç gün önce Bethesda ekibinden Pete Hines, katıldığı bir röportajda Starfield oyununun PlayStation’a daha sonra gelebileceğine yönelik îmâlarda bulundu.

    Kullanıcılar; ‘Starfield sadece bir müddet Xbox’a özgü olacak ve daha sonra PlayStation’a gelecek.’ Diye düşünmeye başladı. Fakat sektörde ileri gelen isimlerden Jeff Grubb, yaptığı açıklamayla düşünceleri değiştirdi.

    The Elder Scrolls 6, PlayStation’a hiç gelmeyebilir

    Jeff Grubb tarafından belirtildiğine göre Starfield, bütünüyle Xbox platformuna destek verecek. Starfield gibi The Elder Scrolls 6 da tamamıyla Xbox’a mahsus olarak yayınlanacak.

    The Elder Scrolls 6, söylendiği gibi Xbox’a özel olursa bu durum PlayStation’a zarar verebilir. İki oyunun daha ilk günden itibaren Game Pass’te yer edinmesi PlayStation’ı sarsacak gibi duruyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN