Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunThe Division 2 Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions İnceleme

    The Division 2 Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions İnceleme

    Tom Clancy’s The Division 2, Ubisoft’un bu yıl en sevilen isimlerinden biri olmayı başardı. Bunun arkasında sürekli gelen yenilikler ve en güzeli iyileştirmelerdi. Pek tabii ki Ubisoft, bir noktada fikir üretemez oldu. Sessizliğinin arkasında yatan yeni ücretsiz indirilebilir içerik olan Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions, sonunda bekleyenleriyle buluştu.

    Tom Clancy’s The Division 2 Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions bize ne sunuyor?

    Peki bu DLC, ana oyuna neler katıyor veya en azından ne gibi yenilikler sunuyor gelin yakından bakalım. Eğer The Division 2 dünyasına henüz dalmadıysanız, yazacaklarımızın bir kısmı spoiler içerecektir. Bunu bilerek okumaya devam edin. The Division 2, ilk hikaye açışında sonuna kadar ilerlediğinizde tam olarak bitmeyen ve size korkunç bir çembere sokan oyunlardan. Hatta kendinizi loop’ta hissedeksiniz. Tam düşmanı yendim darken, aslında arkanızdan sinsi planlar yapan insanları unutacak ve temizlediğinizi sandığınız tüm harita, tekrar kırmızıya boyanacak. Asıl The Division 2 de tam bu noktada başlıyor, yani hiçbir şey henüz bitmiş değil. Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions, 30 Temmuz’tan itibaren tüm oyun sahiplerine ücretsiz olarak verildi.

    Oyuna iki yeni ana görev eklendi ve bu görevler hikaye odaklı. İşin ilginç kısmı The Division 2’nin yan görevleri nedense ana hikayeden daha eğlenceli. Bu kısım biraz tartışılır ancak bizim hissettiğimiz bu. Görevlerden biri Camp White Oak: Division Ajanları, şimdiki hain Cumhurbaşkanı Andrew Ellis’i adalete teslim etmek üzere saldırı başlatırız. Diğer görev ise Manning National Zoo: Burada Outcasts’in lideri Emeline Shaw’ın peşine düşeriz. D.C.’deki yenilgisininden sonra hayatta kalmak adına tabanları yağlayan Shaw, gücünü kazanmaya başlar. Bu sırada Division Ajanı olarak biz devreye gireriz ve Outcast’in yeniden uyanmasını engellemek için elimizden geleni yaparız.

    Hikaye görevlerinin yanında en büyük yenilik oyuna Expeditions eklenmesi. Expeditions, üç farklı bölümden oluşan Expeditions’ta her hafta yeni bir temaya sahip oluyor. Bölümleri başarıyla tamamladığınız an, hazine dolu bir odaya giriş hakkı kazanıyorsunuz. Raid severleri sevindirecek güzel haber ise Dark Hours’a yeni zorluk eklenmesi.  Yeni Discovery  zorluğu, daha fazla oyuncuyu eşleştiriyor ve buradan düşen egzotik eşyalar, normal zorluk ayarına göre. Yani Discovery zorluk derecesinde oynamak, sizin daha düşük seviyeleri eşyalara sahip olacağınız anlamına gelmiyor.

    En azından raid oyuncularını daha hızlı bir araya getirecek güzel kararlardan biri. Craft kısmında bir süredir 500 gear score’a sahip ekipmanlar geliştirilemiyordu ve planlar da paylaşılamıyordu. O durum da tamamen ortadan kalmış durumda. Şimdilik oyundaki her silahı denemediğimiz için kestirmek zor, ancak birçok silah ve yetenekte denge ayarlamaları yapılmış. Bu denge ayarlamaları verilen hasarlar ve zırha göre yeteneğinizin aktif olmasına kadar birbirlerini tetikliyor. Son olarak egzotik çılgınları için sürprizler ise Diamondback Rifle silah ve BTSU Datagloves zırh sizi bekliyor.

    Olur da Year 1 Pass sahibiyseniz, iki yeni gizli göreve de ulaşabileceğinizi belirtelim. Ücretsiz olması, DLC’nin en büyük artısı. Ayrıca eklenen görev sayısı az bile olsa raiddeki zorluk derecesinin dengelenmesi ve Expeditions kısmı oyunu bir süre daha hayatta tutacakmış gibi duruyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN