Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürTermal kameralı ilk telefon Cat S60

    Termal kameralı ilk telefon Cat S60

    Ekran_Resmi_2016-02-18_19_27_58

    Eğer ilginç özelliklere sahip bir akıllı telefon satın almayı planlıyorsanız seçenekler daha önce Cat S60’daki kadar iddialı olmamıştı. Daha çok inşaat makineleri ile tanınan şirketin tanıttığı yeni akıllı telefon, termal kamera özelliği ile geliyor. Yani cihazın kamerası duvarın arkasındaki insanı algılayabiliyor. Bu özellik, sektörde bir ilk durumunda.

    Özellikle elektrik işleri ya da inşaat sektörü içerisindeki çeşitli konularda önemli bir fonksiyonalite vaat eden özellik ekseninde tuhaf kaza risklerinin azaltılması hedefleniyor. Ayrıca meraklı kullanıcılara da ilginç bir görüntüleme yeteneği sunulmuş olunuyor.

    Ekran_Resmi_2016-02-18_19_28_15

    Cat S60, termal görüntüleme alanındaki yeteneklerinin yanı sıra donanımsal açıdan da yetenekli. 3800 mAh pil, Snapdragon 617 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, 13 MP arka/5 MP ön kameraya sahip, ek olarak 7 inç ekranda 720p çözünürlük değeri ve zorlu koşullara karşı dayanıklı bir yapı ile geliyor.

    Cihaz, 1.8 metreden düşmeye dayanıklı yapıda ve iddiaya göre dünyanın suya en dayanıklı akıllı telefonu. Çamura ve toza karşı da izole bir tasarımla geldiğini de ekleyelim.

    Cat’in akıllı telefonu inovatif tasarımıyla da ön planda. Şirketin daha önceki oldukça kaba tasarımlu modellerinden ilginç açıları ve geçişleri ile ayrılıyor. Dayanıklılığın ön planda olduğu kullanım sahaları için geliştirilen model Cat marka telefonların genelinde olduğu üzere niş bir pazara hitap ediyor.

    Modelin İspanya’da düzenlenecek MWC 2016 kapsamında ilk kez görücüye çıkacağı bildirildi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN