Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelTelevizyonunu yenilemek isteyenlere

    Televizyonunu yenilemek isteyenlere

    Televizyon dünyası o kadar renkli ve o kadar hızlı gelişiyor ki, bazen ister istemez aklımız yeni modellere kayabiliyor ve televizyonumuzu yenilemeyi düşünebiliyoruz. Eğer siz de bir yenilik peşindeyseniz bu yazımıza mutlaka bir göz gezdirin. İşte televizyonunu yenilemek isteyenlere en ideal öneriler…

    televizyonunu yenilemek isteyenlere

    Televizyonunu yenilemek isteyenlere

    Bir hafta içerisinde hafta arası ve hafta sonu olarak düşündüğünüzde televizyon karşısında ne kadar zaman geçiriyorsunuz? İşten eve geldiğimizde kendimizi ekran karşısında bulmuyor muyuz? Hafta sonları en sevdiğimiz programları kaçırmamaya çalışmıyor muyuz? Bir misafirliğe gittiğimizde bile hoş sohbetimize arka fonda inceden gelen bir televizyon sesi eşlik etmiyor mu? En sevdiğimiz dizi ve fimleri kaliteli bir görüntü eşliğinde izlemenin de ayrı bir keyfi olduğunu kabul edelim. Eğer siz de eski televizyonunuzdan sıkıldıysanız ve yeni bir ekran arayışındaysanız bu yazımıza mutlaka bir göz atın. Televizyonunu yenilemek isteyenlere en ideal ürün önerilerini sunmak istiyoruz.

    Gerçek zamanlı görüntü işleme

    Televizyonunu yenilemek isteyenlere ilk önerimiz Sony’den geliyor. Markanın 65 inç modellerinden AF8, sizlere oldukça farklı bir deneyim vaat ediyor. OLED bir model olan bu televizyon, 8 milyon adet kendinden emisyonlu piksel, eşi görülmemiş siyahlar ve geniş izleme açısı ile ciddi şekilde zenginleştirilmiş bir görsel deneyim sunuyor. 4K HDR İşlemci X1 Extreme özelliği ile ultra ayrıntılı görüntüler için güçlü ve gerçek zamanlı görüntü işleme elde edebilirsiniz. AF8 serisi, görüntüye odaklanmanızı sağlayan, minimalist bir tasarıma sahip. Minimize edilmiş bir standla birlikte gelen yeni tasarım, AF8’in farklı alanlarda konumlandırılmasına da imkan veriyor. Android TV ile, film, müzik, fotoğraf, oyun, arama, uygulamalar ve daha fazlasından oluşan bir dünyada keşfe çıkabilirsiniz. Sesli Arama özelliği ile içerik bulabilir, soru sorabilir ve televizyonunuzu kumanda edebilirsiniz. Chromecast built-in ile, içeriklerinizi kolaylıkla akıllı telefon veya tabletinizden televizyona gönderebilirsiniz. Google Play erişimi sayesinde, en sevdiğiniz film, TV programları ve oyunların tadını televizyonunuzdan çıkarabilirsiniz.

    SONY 65AF8 65 inç 164 ekran uydu alıcılı Android Smart 4K Ultra HD OLED TV ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Bir milyardan fazla renk

    Sizler için önermek istediğimiz bir diğer ürün de Samsung’un Q9 modeli. QLED bir televizyon olan bu model, bir milyardan fazla renk sunuyor. En sevdiğiniz dizi ve filmleri, şimdiye kadarki en gerçekçi ve canlı renklerle izleyebilirsiniz. Aksiyonun bir parçasıymış gibi, her sahnenin en karmaşık renk ayrıntılarını görmeniz de mümkün. Televizyonun evin tasarımıyla bütünleşmesini sağlayan Ortam Modu, kullanıcıların televizyonu izlemediği anlarda bile değer sunuyor. Trafik, hava durumu ve haberler de dahil olmak üzere ekranda çok sayıda bilgiyi sunabilen Ortam Modu, televizyonu evin bilgi merkezine dönüştürerek kullanım alanını genişletiyor. Ortam Modu ayrıca, TV’nin monte edildiği duvardaki rengi veya deseni algılıyor ve dekorla uyumlu, transparan görünümlü ve şık bir ekran sunuyor. Q9F modeli Direkt Arka Aydınlatma kontrast teknolojisine de sahip. Bu teknolojide, hassas olarak kontrol edilen LED’lerin etkileyici yapısı, ekranda görüntülenen tüm görüntülerde bozulmamış kontrast sağlıyor.

    SAMSUNG 75Q9FNA 75 inç 189 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Kristal netliğinde sesler

    Televizyonunu yenilemek isteyenlere son önerimiz de Philips’ten geliyor. 7500 serisinin bir modeli olan 55 inç genişliğindeki bu ürün, ön taraftaki görünür hoparlörleri ve Ambilight teknolojisi ile TV deneyiminizi yepyeni bir düzeye çıkarıyor. Android TV ve dahili Chromecast çözümü ile birden fazla kaynaktan içerik akışı sağlayabilirsiniz. DTS HD Premium Suite özelliği de, hoparlörünüzden en iyi sesi elde etmeniz için üstün ses işlemcisi sunuyor. Dalgalanma, kesilme veya bozulma olmadan orijinal içeriğin saflığını korumanın yanı sıra sesin etkileyici, basın derin ve diyalogların kristal netliğinde duyulmasını sağlıyor.

    PHILIPS 55PUS7503 SS5 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN