Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetTelefon Tutacağı Satın Alırken Hangi Özelliklerine Dikkat Etmek Gerekir?

    Telefon Tutacağı Satın Alırken Hangi Özelliklerine Dikkat Etmek Gerekir?


    Telefon tutacağı seçimi konusu özellikle araç sahipleri için oldukça sıkıntılı bir konudur. Genel olarak çok ucuz ve kalitesiz ürünler seçildiği için ya aldıkları telefon tutucu telefonu sıkı bir şekilde tutmaz ya da yapışma veya tutma yerinde bir sorun ile karşılaşılır. Aslında aracınızla yolculuk yaparken telefon tutucu kullanmak hem dikkat dağılmasını engeller hem de cep telefonunuzu rahat bir biçimde kullanmanızı sağlar. Sürücüler de navigasyon gibi uygulamaları kullanmak istediklerinde telefon sabit ve gözleri önünde duracağından işleri çok kolaylaşır.

    Araç İçindeki Dikkat Dağınıklığını Azaltır

    Farklı boyut ve biçimlerde modelleri olan telefon tutucuları montajının basit olması ve rahat kullanımı ile araç sürüşü telefon kullandığınız anlarda daha konforlu hale gelir. Araç kullanırken oluşabilecek dikkat dağınıklığını en aza indirirken, telefonunuzu sabit tutar ve sizin tek tuşa dokunarak işlem yapmanıza yardımcı olur. Tutucuların büyük bölümü uzayıp kısalabilen bir gövdeye sahiptir ve sağa-sola, yukarı-aşağı dönebilen bir yapıları vardır. Böylece sürücü aracını kullanırken telefonunu gözüne en uygun açıya ayarlayarak kullanabilir.

    Telefon tutucularının bir bölümü vantuzlu yani cama yapışan modellerden oluşur. Diğer modeller ise mıknatıslı çeşitlerdir ve genelde aracın kalorifer peteklerine takılan aparatı ile cep telefonlarının sabit bir biçimde durmasını sağlamak amacıyla tasarlanmışlardır.

    Satın Alırken Hangi Özelliklerine Dikkat Edilmesi Gerekir?

    Malzeme Kalitesi

    Satın alacağınız telefon tutucusunun vantuzları kaliteli malzemeden üretilmiş, sağlam ve cama yapıştığında iyi bir direnç gösteriyor olmalıdır. Keskin virajları alırken veya aniden fren yapıldığında cep telefonunuzu sağlam bir şekilde tutabilmelidir. Mıknatıslı modellerde mıknatıs güçlü olmalıdır. Aksi takdirde ufak sarsıntı ve dur-kalk yaparken telefon düşer.

    Ürün Hakkındaki Yorumlar

    Eğer ürünü online satın alıyorsanız ve elinize alarak inceleme şansınız yok ise, o ürün hakkındaki farklı sitelerdeki yorumlar size bir fikir verecektir. Mutlaka tavsiye ve önerilerin olduğu sayfaları dikkatlice inceleyin.

    İşlevsellik ve Özellikler

    Telefon tutucu modellerinin her birinde farklı işlevsel özellikler mevcuttur. Kiminin hareket kabiliyeti ve dönüş açıları çok güçlüyken, kimi ürünlerde telefonu tutan otomatik sıkılaştıran mekanizmalar mevcuttur. Kimi ürün yerinden kıpırdamadan ayarlandığı gibi sabit dururken bazı ürünlerin kolları çok daha uzun ve istenildiği gibi eğilip bükülebilmektedir.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN