Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürTatilinize Renk Katacak Eğlenceli Uygulamalar

    Tatilinize Renk Katacak Eğlenceli Uygulamalar

    Tatilinize Renk Katacak Eğlenceli Uygulamalar ile hem dinlenin hem de telefonunuzu bir eğlence merkezi haline getirin. Şimdiden hepinize iyi bayramlar.

    Önümüzde uzun bir bayram tatili var. Önereceğim uygulamalar ile mobil cihazınızı daha renkli ve eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

     

    Tatilinize Renk Katacak Eğlenceli Uygulamalar

    Çevrimiçi dünya zaman zaman bunaltıcı olabiliyor, arada eğlenceye de zaman ayırmayı unutmayın. Hem android telefonlar hem de iPhone telefonlar için kullanılabilecek bu uygulamalar telefonlarınızı birer eğlence merkezine çevirmeye gönüllü.

     

    Bol Kahkahaya Hazırlanan

    Doğru seçilmiş uygulamalar hayatınıza renk ve eğlence katar. Tıpkı aşağıda sıraladığım uygulamalar gibi

    JibJab

    Bu uygulama ile yüzünüzü komik GIF’lere, çizi roman karakterlerine, özel gün kutlamalarına dair arkaplanlara kolaylıkla yerleştirebilir, müzik videoları ile unutulmaz kısa kliplere dönüştürebilirsiniz.

     

    MRRMRR – Faceapp Face Filters

    Emojilerden animojilere, snapchat filtrelerinden eğlenceli animasyonlara birbirinden keyifli özel efekti bulabileceğiniz uygulama ile dilediğiniz görüntüye bürünmeniz mümkün. Renkli maskeler, çıkartmalar, takas edebileceğiniz özel yüzler tümü uygulama ile birlikte kullanıma sunulmuş.

     

    Ditty by Zya

    Kendi şarkılarınızı yazıp, bestelemeye ve hatta bunları birer video klip haline dönüştürmeye ne dersiniz? Tatilde yepyeni bir hobi edinmek isterseniz, bu uygulama ile ilk çalışmalarınızı hazırlayabilirsiniz. Uygulama üzerinde yazdıklarınızı melodi ile süsleyen, şarkı sözü haline getiren şahane bir özellikte var.

     

    AutoRap by Smule

    Konuşmalarınızı rap müze parçalarına dönüştürmek isterseniz bu uygulama tam sizlik. Drake, Eminem, Nicki Minaj, Snoop Dogg gibi sanatçıların söylediği parçaların ritimlerini hazır halde bulacağınız uygulama ile içinizdeki şarkıcıyı ortaya çıkarabilirsiniz.

     

    Dubmash – Sance & Lip Sync

    En sevdiğiniz şarkılarla dans becerilerinizi birleştirmeye ne dersiniz? Dubsmash uygulamasında günlük olarak güncellenen ritimler, hazır parçalar bulunuyor. Aynı zamanda kendi parçalarınızı oluşturup kaydetmenize de imkan tanıyor. Oluşturduğunuz Dub’unuzla dans edebilir ya da uygulama üzerinde bulunan dans meydan okumalarına  katılabilirsiniz. Uygulama içerisinde özel filtreler, altyazı ekleme özelliği de bulunuyor.

     

    Yeni bir şeyler deneyerek ilgiyi üzerinize çekmeye ne dersiniz?

    Görsellerinize Hareket Katın

    Aşağıdaki uygulamalar ile dilerseniz GIF veya meme ve hatta çıkartma oluşturabilir, beğendiklerinizi arkadaş ve takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

    GIPHY

    Tatilinize Renk Katacak Eğlenceli Uygulamalar konusunda bir diğer önerim GIPHY. GIF’lere ilginiz varsa, gelmiş geçmiş en zengin GIF kütüphanesine bu uygulama üzerinden erişebilirsiniz. Elinizin altında bulunsun.

    Bitmoloji

    Bitmolojiler uzun zamandır kullanıcıların favorisi konumunda, modası geçeceğe de benzemiyor. Kişisel emojinizi oluşturmak için kullanabileceğiniz uygulama ile tıpatıp benzeriniz bir çizgi karakteri oluşturabilirsiniz.

    GIF Maker

    Hazır GIF yerine kendi videolarından arşiv yapmak isteyenler için GIF Maker harika bir seçenek. Yüzden fazla hazır çıkartma bulunan uygulamada GIF hazırlamak çok basit ve zevkli.

     

    Sosyal medyanın yıldızı olun

    Hareketli görüntüler, havalı fotoğraflar veya kısa videolar… tümü son dönemin en çok ilgi çeken görselleri arasında. Yeni bir şeyler deneyerek ilgiyi üzerinize çekmeye ne dersiniz? Aşağıdaki uygulamalarlala video veya ses kaydetmek, ardından bu kayıtları düzenleyerek benzersiz hale getirmek mümkün.

    Pocket Video

    Pocket Video ile kolayca videolarınızı oluşturabilir, çekebilir ve düzenleyebilirsiniz. YouTube Vlog, Instagram veya Snapchat için 10 dakikaya kadar HD videolar  düzenleyebileceğiniz uygulamada animasyonlu Doodle Aracı da bulunuyor.

    Enligt Videoleap

    Video efektleri, ses efektleri, özel filtreler, çıkartmalar, yineleme özelliği ve daha da fazlası uygulama ile birlikte kullanıma sunulmuş. Neredeyse profesyonel videolar hazırlayabileceğiniz Enligt Videoleap eksiksiz bir video editör.

    Anchor

    Podcast yapmak istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız Anchor sizin için en ideal seçim olacaktır. Telefonunuzdaki sesli mesajları kullanabileceğiniz, sesinizi kaydederek dilediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz uygulama ile tek bir dokunuşla harika ses dosyaları elde edebilirsiniz.

     

    Tatilinize Renk Katacak Eğlenceli Uygulamalar ile profesyonel videolar hazırlayın.

    Benzersiz Fotoğraflar Düzenleyin

    Instagram’da ilginç ve benzersiz fotoğraflar paylaşmak istiyor, elinizdeki filtrelerle yetinmiyorsanız aşağıdaki uygulamaları mutlaka denemenizi öneririm.

    Unfold – Create Stories

    Yüzün üzerinde hazır şablon ile birlikte gelen uygulama, benzersiz fotoğraf koleksiyonları oluşturmanızı mümkün hale getiriyor. Unutulmaz tatil fotoğraflarınızı bir araya getirmek için mutlaka deneyin.

    Lisa – Smart Photo Assistant

    Lisa yapay zeka destekli bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Sizin için mevcut fotoğraflarınızı değerlendiriyor ve Instagram’da en çok hangi fotoğrafın ilgi göreceğini yahnin ederek paylaşmanızı öneriyor. Kullanmak için galerinizden fotoğraflarınızı seçiyor ve “Lisa’ya sor” seçeneğini tıklıyorsunuz. Lisa sizin için en fazla ilgili görecek olan fotoğrafı hemen seçiyor. Deneysel ve yenilikçi uygulama sevenlerin bir şans vermesinde fayda var.

    Her zaman söylediğim gibi yeni uygulamaları denemeyi seviyorum. Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız önerdiğim “Tatilinize Renk Katacak Eğlenceli Uygulamalar” ile çevrimiçi hayatınızı renklendirebilirsiniz.

     

    Tatilinizi Planlamak için Kullanabileceğiniz Uygulamalar konusunda arayış içerisindeyseniz, tatilinize keyif katacak uygulamalara yer verdiğim yazımı da okumanızı öneririm.

     

    Tatilinizi Planlamak için Kullanabileceğiniz Uygulamalar

     

     

    Hepinize iyi tatiller ve iyi bayramlar.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN