Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelTatilde çocuğunuzu nasıl eğlendireceksiniz?

    Tatilde çocuğunuzu nasıl eğlendireceksiniz?

    Sonunda beklenen uzun bayram tatili geldi ve siz de herkes gibi ailenizle birlikte tatilinizi yapmak için yollara düştünüz. Şu anda bu yazıyı okurken ayaklarınızı suda çırpıyor da olabilirsiniz. Peki, çocuğunuz ne yapıyor? Tatilde çocuğunuzu nasıl eğlendireceksiniz? Onu sudan çıkarmak için birkaç teknolojik ürün ile kandırabilirsiniz.

    tatilde cocugunuzu nasil eglendireceksiniz?

    Tatilde çocuğunuzu nasıl eğlendireceksiniz?

    Tatiller genelde anne ve babaların işten uzaklaştığı, çocukların da ebeveynlerine yakınlaştığı altın değerinde zamanlardır. Birlikte uzun süre vakit geçirilir ve tatilin keyfine varılır. Birlikte oyunlar oynanır, sohbetler edilir, rutin yaşamdan uzak eğlenceli vakit geçirilir. Bazen de kitabınızı elinize alarak ya da kulaklığınızı takarak kendinizi biraz daha izole etmek isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda çocuğunuzu oyalayacak birkaç teknolojik ürünü sizlere önerebiliriz. Ya da daha cazip bir teklifle gelelim; sudan çıkmayan çocuğunuzu birkaç teknolojik ürün ile kandırabilirsiniz.

    Çocuğunuzu sudan çıkarma zamanı

    Tatilde çocuğunuzu nasıl eğlendireceksiniz? Çocuğunuz tatilde aslında eğleniyor ama onu biraz sudan çıkartıp dinledirmek ve güneşten kısa bir süre uzakta tutmak için ona bir tablet verebilirsiniz. Sizlere Lenovo’nun Tab 10 modelini tavsiye edebiliriz. 10,1 inçlik yüksek çözünürlüklü ekrana sahip Tab 10, Netflix, Hulu ve YouTube’da çocuğunuzun en sevdiği program ve videoları izlemek için oldukça ideal bir ürün. Ayrıca IPS teknolojisi, fotoğraf ve videoların her açıdan mükemmel görünmesini sağlıyor. Çocuğunuz en sevdiği videoları izlerken mükemmel bir görüş açısına sahip olacak. Tabii burada çocuğum benden habersiz ona uygun olmayan içeriklere erişirse tedirginliği yaşayabilirsiniz. Lenovo Tab 10’da çocukların cihazı kullanma sürelerini sınırlamak için ‘çocuk modu’ mevcut. Ürün ayrıca, yaklaşık 10 saatlik uzun pil ömrü ile ideal bir tablet deneyimi de yaşatıyor.

    Alcatel Tab 10 modelini incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Su altında neler var?

    Tatilde çocuğunuzu eğlendirebileceğiniz bir ürün de su altı kamerası olabilir. Sudan çıkıp da gölgede dinlendirdiğiniz çocuğunuzu yeniden suya girmek istediğinde eğlendirmek için ona bir su altı kamerası verebilirsiniz. AEE Lyfe Shadow Su Altı Aksiyon Kamerası ideal bir seçim olabilir. 1.8 inç dokunmatik ekrana sahip ürün, 16 megapiksel çözünürlüğünde çekim yapabiliyor. Su altı kabıyla birlikte ürünü 40 metre derinliğe kadar kullanabilirsiniz. MicroSD kart sayesinde ürünün kapasitesini artırabilir ve çocuğunuzun su altında arkadaşlarıyla birlikte birbirinden eğlenceli fotoğraflar çekmesini sağlayabilirsiniz. Ürünün WiFi özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğrafları rahatlıkla aktarmanız mümkün.

    AEE Lyfe Shadow Su Altı Aksiyon Kamerası ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Akıllı saat ile çocuğunuza her zaman ulaşabilirsiniz

    Tatilde çocuğunuzun kullanabileceği hem eğlenceli hem de en gerekli ürünlerden biri Alcatel’in Kidswatch ürünü. Çocuğunuz tatilde olduğu için eğlenmenin peşine düşecektir ve sizlerin yanında çok da vakit geçiremeyecektir. Tatil süresince çocuğunuzla haberleşebilmeniz için ona akıllı bir saat alabilir ve siz de rahat bir tatil geçirebilirsiniz. Alcatel’in akıllı çocuk saati ile çocuğunuzu her an takip edebilir ve nerede olduğundan haberdar olabilirsiniz. Rehbere 10 adet numara kaydetme hakkınız var. Elektronik çit özelliği sayesinde de çocuğunuz belirlediğiniz alanın dışına çıktığında size gelen bir uyarı yardımıyla bundan haberdar olabilirsiniz. Herhangi bir acil durum olduğunda ise çocuğunuz SOS tuşuna basarak size ya da önceden rehbere tanımlanan kişilere hem mesaj ile konum gönderebilir hem de arama yapabilir. Akıllı saat ayrıca IP65 seviyesinde suya ve toza dayanıklılık özelliği ile çocuklarınız tarafından rahatça kullanılabilir.

    Alcatel Kidswatch ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN