Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelTablet Almak İsteyenlere Örnekler

    Tablet Almak İsteyenlere Örnekler

          Tablet satışlarında akıllı telefon yeteneklerinin gün geçtikçe geliştirilmesinden dolayı eskisi kadar olmasa da  bir canlanma olduğu söylenebilir. Bundan beş yıl önce tablet piyasasında görülen yüksek satış rakamları her ne kadar yakalanamasa da, tablet piyasasının geliştiğini söylemek yanlış olmaz. Tablet Almak İsteyenlere Örnekler

          Günümüzde tablet piyasasında kuşkusuz birçok seçenek bulunuyor. Bu yazımda, ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun olan tablet modeline karar vermenize yardımcı olacak örneklere yer verdim.

    Apple iPad Pro 11

          Yüksek performansı ile tablet piyasasında alınabilecek en iyi cihazların başında geliyor. Özellikle Face ID desteği ile sunulan tablet, aynı zamanda geliştirilmiş Apple kalemi barındırıyor. iPad Pro 11, iPad piyasasında şimdiye kadar çeşitli nedenlerle yapılmış en iyi model olarak lanse ediliyor. Ürün, 3. nesil iPad Pro olarak ifade ediliyor.

          iPad Pro 11’de 8 çekirdekli  A12X Bionic yonga seti bulunuyor. Ürün 12.9 inç ve 11 inç ekran boyutlarında iki farklı model olarak satılıyor. Liquid Retina LCD ekran 2388 x 1668 (264 ppi) değerinde çözünürlük sunuyor. Apple bu tablet modelinde Lightning portu yerine USB-C konnektörü kullanmış. Bu özellik sayesin iPad ile iPhone’unuzu şarj etme olanağınız bulunuyor.

    Microsoft Surface Pro 6

          Windows 10 işletim sisteminin kullanıldığı Surface Pro 6’da Microsoft’un tüm ofis uygulamaları çalışıyor. Üründe, 8. nesil dört çekirdekli işlemciler kullanılmış. Surface Pro 6 tablet, toplamda 13.5 saat batarya ömrü olan bir cihaz olarak öne çıkıyor.

          12.3 inç ekran kullanılan cihazda, 2736 x 1824, 267 ppi ekran çözünürlüğü kullanılmış. Surface’in bu modelinde 8. nesil dört çekirdekli intel  i7-8650U, 16 GB RAM ve 1 TB’a kadar artırılabilen sabit disk seçenekleri bulunuyor.

    Samsung Galaxy Tab S4

          Samsung Galaxy Tab S4 tablet, muhteşem görüntüsü ve kalemi ile oldukça kullanışlı bir cihaz olarak öne çıkıyor. Android işletim sistemini kullanan tabletler arasında en üst sıralarda geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

          10.5 inç Super AMELOD  ekranın kullanıldığı tablette, 2560 x 1600,  288 ppi ekran çözünürlüğü bulunuyor. Cihaz, Samsung S Pen kalem ile birlikte geliyor.

    Lenovo ThinkPad X1

          Lenovo’nun üçüncü nesil ThinkPad X1’inde 8. nesil dört çekirdekli CPU kullanıyor. 16 GB’a kadar RAM desteği bulunan tabletin 1 TB depolama alanı kapasitesi bulunuyor.  Ekran çözünürlüğü 3000 x 2000 olan tablet aynı zamanda USB Tic C, Thunderbolt 3, parmak izi okuyucusu barındırıyor. Tablet alındığında klavye ve kalem ile birlikte geliyor.

          Lebovo ThinkPad X1, Windows 10 tablet versiyonu ile geliyor. Windows işletim sistemi kullanan tablet olarak,  ekran çözünürlüğü konusundaki avantajı ile bir seçenek olarak öne çıkıyor.

    Apple iPad 2018

          Uygun fiyata iPad almak için düşünülecek bu modelde retina ekran kullanılıyor. iPad 2018’de Apple kalem desteği bulunuyor. Tablette A10 fusion işlemci halen iyi bir performans sunuyor. Apple’ın bu modeli daha sonraları tanıtılan Apple Air 2 modeline benziyor. Cihaz 264 ppi,  2048 x 1536 retina ekran çözünürlüğüne sahip. Tablet, 9.7 inç ekran büyüklüğü ve 3.5 mm kulaklık girişi barındırıyor.

          Yazıda kullanılan imajlar ilgili ürünlerin sitelerinden alınmıştır. Ayrıntısı verilen tabletler ilgili firmaların tescilli markalarıdır.

          Twitter takip için @salihertugrul

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN