Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSüper-küçük DJI Mavic Mini ile tanışın

    Süper-küçük DJI Mavic Mini ile tanışın

    DJI’ın en küçük ve en hafif drone’u Mavic Mini tanıtıldı. İşte yeni ‘süper-küçük’ drone’a dair ilk detaylar…

    DJI, şimdiye kadarki en küçük ve en hafif drone’u Mavic Mini’yi lanse etti. Basit bir kullanım vadeden modelin drone deneyimine yeni başlayanlar için ideal olduğu kaydedildi. Drone uçurma konusunda sıkı düzenlemelere sahip bölgelerde kullanım için de son derece uygun olduğu bildirilen DJI Mavic Mini, akıllı telefonlardan biraz daha ağır ve büyük. 249 gram ağırlığa sahip.

    4K çözünürlüklü video kaydedebilen kamerasıyla gelen drone, bunu 3 eksenli bir gimbaldaki 24mm f2.8 lensli objektifi ile yapıyor. Aynı zamanda 12 MP fotoğraf çekebilen drone’da 2400 mAh pil ile 30 dakika kullanımın mümkün olduğu, Android ve iOS cihazlarıyla uyumlu kumandayla yönetildiği, DJI Fly uygulaması üzerinden 4 km’ye kadar menzilden HD video aktarımı da yapılabileceği bilgileri aktarılıyor.

    GPS + GLONASS desteği de sunan model, kontrolör ve ilave pilleri, şarj cihazı, taşıma çantası, yedek pervaneleri, pervane koruyucusu gibi çeşitli aksesuarlarıyla birlikte oldukça ‘renkli’ bir kutu içeriğiyle geliyor. Bu arada fiyatlar aksesuar çeşitliliğine göre değişiyor.

    MediaMarkt’ta satışa sunulan drone ve multikopter modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN