Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSteelseries Arctis 9X ile tanışın

    Steelseries Arctis 9X ile tanışın

    Oyuncu kulaklıkları konusunda kendisini kanıtlamış olan Steelseries, çarpıcı bir modelle yine adından söz ettirmeyi başardı… İşte detayları ile Steelseries Arctis 9X…

    Xbox oyun konsolunda yaşanan kulaklıkla ilgili problemleri çözmek için gelen Steelseries Arctis 9X, 200 dolarlık fiyatı yanında çift bağlantı desteği sunuyor. Kulaklık ile telefonlara da bağlanmak da mümkün. Steelseries markasının en yeni ürünlerinden biri olan Steelseries Arctis 9X, tamamen Xbox odaklı bir kulaklık olma özelliği taşıyor. Bunun yanında Xbox oyun konsollarında en ciddi problemlerden biri olan kablosuz kulaklık sorununu da çözmeye hazırlanan kulaklık, aynı zamanda olyun konsolu ile özel bir haberleşme protokolüne sahip. Daha önce diğer kulaklıklarda yaşanan kopma ve düşük ses kalitesi gibi sorunları tamamen ortadan kaldıran Steelseries Arctis 9X, Xbox oyun konsolu ile farklı bir şekilde iletişim kurarken bluetooth bağlantısı ile de başka bir cihaza bağlanabiliyor.

    Yenilikçi özellikler…

    Oyuncu kulaklıkları konusunda kendisini kanıtlamış olan Steelseries markası, ayrıca bu kulaklık ile tam olarak 20 saatlik bir kullanım sunuyor. Yani kulaklık şarja takılmadan 20 saat bibi uzun bir süre kullanılabiliyor. Henüz Türkiye’de henüz satışa sunulmayan yeni nesil Arctis 9X, yurt dışında 199 dolarlık fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN