Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürStar Wars: Bölüm 8’in ismi belli oldu

    Star Wars: Bölüm 8’in ismi belli oldu

    star-wars-the-last-jedi-230117

    Merakla beklenen Star Wars: Bölüm 8 The Last Jedi adıyla gelecek. İşte detaylar…

    Star Wars filmlerinin gördüğü ilgi tartışılmaz. Bu uzun yıllara dayalı serinin büyük bir popüler kültür öğesi olduğu ve marka değeri de konunun çarpıcı detayları arasında. Star Wars severlerin merakla beklediği sonraki filme dair en önemli detaylardan biri kısa süre önce açıklık kazandı. Yapımın Star Wars: Bölüm 8 The Last Jedi (Son Jedi) adına sahip olacağı duyuruldu.

    Heyecan artmaya başladı

    Lucasfilm tarafından gerçekleştirilen açıklamada duyurulan resmi isim, filme dair beklentileri iyiden iyiye artırdı. Star Wars: The Last Jedi, 2017’nin Aralık ayında gösterime girecek.

    Son jedi kim olacak?

    Yönetmen koltuğunda Rian Johnson’ın yer aldığı Star Wars: The Last Jedi’nin Star Wars: The Force Awakens’ın son sahnesinden itibaren devam edeceği biliniyor. Bu sahnede Rey, Luke Skywalker’a ışın kılıcı vermişti. Skywalker’ın (Mark Hamill) son jedi olması büyük bir olasılık durumunda. Bununla birlikte Rey de son jedi olabilir.

    Vizyon tarihi: 15 Aralık 2017

    Star Wars’ın sonraki filmi The Last Jedi için planlanan vizyon tarihi 15 Aralık 2017. 1 yıla yakın sürecek bekleyiş sonrasında heyecan dolu bir sinema yapımı bekleniyor. Önümüzdeki süreçte filme dair daha fazla bilgi, görüntü ve detayın kamuoyuna yansıyacağına şüphe yok.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN