Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSony’den Bluetooth’lu LED Ampül

    Sony’den Bluetooth’lu LED Ampül

    2_0

    Işık ve müzik dünya üzerindeki birçok yaşam alanı için olmazsa olmaz ikili. Ancak genellikle ayrı ayrı düşünüldükleri de bir gerçek; müzik için docking station’lar ya da daha fazla yer kaplayan çözümler mevcut. Işıksa genelde tavan lambaları şeklinde hizmet sunuyor. Sony ise ilginç bir füzyona imza atarak LED lambanın içine hoparlör yerleştirdi.

    Sony LED Light Bulb Speaker adlı ürün, zarif görünümünü boyutlarından beklenmeyecek düzeydeki teknoloji özellikleri ile tamamlıyor. Eş zamanlı olarak ses ve müzik sunan ampül, bunun ses tarafını ise Bluetooth üzerinden gerçekleştiriyor.

    LSPX-100E26J_0Bluetooth bağlantısı ile akıllı telefonlarla bağlantı sağlayan Sony LED Light Bulb Speaker, bunun ardından hem ampülün parlaklığının ayarlanmasına hem de hoparlör formunda kullanıma olanak tanıyor. Kompakt bir yapı sunan ampül, çok daha büyük boyutlardaki Harman Kardon SoundSticks’i de bir nebze andırıyor. Soundstick, hem ışık yayıyor hem de subwoofer olarak işlev gösteriyordu.

    Ses sistemleri için evinde ya da ofisinde pek fazla yeri olmayan kimseler için ideal çözüm alternatiflerinden biri olmaya aday bu ampülün 23 Mayıs 2015 itibarıyla ilk etapta Japonya’da satışa sunulacağı açıklandı. Satış fiyatı ise 23.880 Japon Yeni yani yaklaşık 199 dolar olarak açıklandı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN