Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSony Xperia XZ3 ilk bakışta hayrete düşürebilir

    Sony Xperia XZ3 ilk bakışta hayrete düşürebilir

    Sony’nin sonraki iddialı akıllı telefon modeli Xperia XZ3’te ilginç bir özelliğe yer verilecek gibi görünüyor. İşte detaylar…

    Sony’nin çift kamera çılgınlığına XZ2 modeliyle hoş bir yansıma sağladığ biliniyor. Şimdi ise bunun bir adım ilerisi söz konusu…

    Sony Xperia XZ3’te ön kısımda yer alacak kameraların da aralarında bulunduğu modüller olduğu iddia edilen bir görsel basına sızdı. Çin kaynaklı görselde ön kameranın da arka kamera gibi ‘çift’ olacağı dikkatlerden kaçmıyor.

    Böylelikle Sony Xperia XZ3’ün toplam dört kamera ile geleceği iddiaları güçleniyor. Bu arada görselin ‘saygın’ bir kaynaktan geldiğinin altı çiziliyor.

    Görseller hakkında Sony cephesinden herhangi bir doğrulama gelmediğini belirtelim.

    Sony Xperia XZ3’te arka kameranın yanı sıra ön kamerının da iki adet olması önemli bir detay. Ancak diğer teknik ayrıntılar henüz bilinmiyor, kısa süre içerisinde daha fazla detayın ortaya çıkması ise kuvvetle muhtemel. Zira Sony Xperia XZ3 tanıtım tarihi yaklaşıyor.

    Berlin için geri sayım…

    Android işletim sistemine sahip üst segment akıllı telefon modeli Sony Xperia XZ3’ün, Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2018 kapsamında lanse edileceği tahmin ediliyor.

    Sony Xperia XZ3 fiyatı ve genel özellikleri hakkındaki spekülasyonların özellikle Ağustos ayında artması bir diğer beklenti durumunda.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN