Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSony Xperia XZ Premium Android 8.0 Oreo güncellemesini ne zaman alacak?

    Sony Xperia XZ Premium Android 8.0 Oreo güncellemesini ne zaman alacak?

    Akıllı telefon ekosisteminin büyük oyuncusu şüphesiz Google. Sunduğu Android işletim sisteminin yüklü olduğu cihazları kullanan milyarlarca kişi var. Şu sıralar akıllardaki soru ise işletim sistemlerinin ne zaman ‘en güncel’ versiyona yükseltileceği. İşte Sony Xperia XZ Premium sahipleri için bu soruya dair bazı bilgiler var.

    Geçtiğimiz aylarda lanse edilen Sony Xperia XZ Premium, 5.46 inçlik oldukça iddialı büyük ekranı, Snapdragon 835 işlemci, geniş depolama alanı, 3230 mAh pil, 4 GB RAM ve 4K video kaydına imkan tanıyan 19 MP kamerasıyla dikkat çekmişti. Donanım tarafındaki gücü, yazılım güncellemesi alacak ilk akıllı telefonlardan biri olacağına işaret ediyordu ve tam da bu noktada Sony Mobile Japonya, cihazın Android 8.0 güncellemesini Aralık ayından itibaren almaya başlayacağını açıkladı.

    Bu arada Android 8.0 Oreo güncellemesi, Japonya’daki Xperia XZ Premium sahiplerine muhtemelen ABD, Türkiye gibi birçok ülkeden daha sonra ulaşacak. Yani bekleyiş bir miktar daha kısa sürebilir.

    Xperia XZ Premium, son dönemin güçlü teknoloji argümanlarına sahip, üst segment akıllı telefonlarından biri olmasının yanında tasarımıyla da ön planda. Daha fazla detay ve online alışverişle, pratik adımlarla satın alım için buraya tıklayabilirsiniz.

    Android 8.0 ile gelen yeniliklere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN