Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSony Xperia R1 farklı bir kamerayla geliyor

    Sony Xperia R1 farklı bir kamerayla geliyor

    Sony, kısa süre sonra piyasaya sunacağı giriş seviyesi iki modeli Xperia R1 ve Xperia R1 Plus’ta yeni bir kamera arayüzü sunabilir. İşte detaylar…

    Japon teknoloji şirketi, Asya pazarına yönelik Xperia R1 ve Xperia R1 Plus modellerini duyurmaya çok yakın. Resmi sunum öncesi çok sayıda detayı basına yansıyıp açıklık kazanan Android işletim sistemli ve mütevazı fiyatlı iki modele dair dikkat çekici yenilik ise kamera tarafında…

    Her iki akıllı telefonun da yeni bir kamera arayüzüyle geleceğine işaret eden bir bilgi basına sızdı. Daha büyük ikonlara sahip olan arayüz, aynı zamanda çok daha basit bir yapıda gelebilir.

    Olası arayüzde sahne seçenekleri ((HDR, Portre, Manzara) solda yer alan hızlı bir seçim menüsüyle belirlenebiliyor. Odaklama farklı bir görsel tasarımla gelirken fotoğraflara uygulanabilir bir dizi farklı filtrenin de kullanıma sunulacağı anlaşılıyor; mono, sepia, negatif gibi filtrelerle Sony, Instagram fotoğraflarının ilginç renk efektleri ile birlikte çekilmesine imkan tanıyacak.

    Xperia R1 ve Xperia R1 Plus’ın 5.2 inçlik 720p ekran, Qualcomm Snapdragon 430 çip seti, 2620 mAh pil kapasitesi özellikleri ile geleceği, 13 MP arka/8 MP ön kameraya sahip olacakları iddia ediliyor.

    Bu –olası- teknik detaylarla birlikte elde edilmiş bulguların resmi olmadığını belirtmemizde fayda var. Bu nedenle Xperia R1 ve Xperia R1 Plus modellerinin resmi duyurusunun tüm kamera özelliklerine açıklık kazandıracağını ifade edelim.

    MediaMarkt‘ta satışa sunulan ve online alışverişle satın alınabilen Sony Xperia modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN