Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSony Linkbuds S tanıtıldı

    Sony Linkbuds S tanıtıldı

    Sony, hafifliği ve tasarımıyla her zaman dikkatleri üzerine toplayan Linkbuds serisine katılan en küçük ve hafif kablosuz kulaklığı Linkbuds S’yi duyurdu.

    Linkbuds serisinin en yeni modeli Linkbuds S, Sony’nin sensör teknolojisi ve ortak iş birlikleriyle yeni bir ses deneyimi yaratırken, kulaklıkta “Hep Açık” bir kullanım tecrübesi sunuyor. Sensör ve uzamsal ses teknolojisinden yararlanan bu kulaklıklar, Ingress gibi AR oyunlarında eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim yaşamaya yardımcı oluyor. Bu yeni model aynı zamanda müziğe hızlı erişimi sayesinde kullanıcıların sevdikleri müziklere ulaşmalarını kolay hale getiriyor.

    LinkBuds S, tüm gün boyunca mükemmel yayın akışını destekliyor. Gün boyunca müzik, video veya sosyal medya içeriklerini, Sony’nin büyük beğeni toplayan aktif gürültü engelleme ve yüksek çözünürlüğe sahip ses kalitesi sayesinde en yalın ve orijinal şekilde dinleyebilirsiniz.

    Yaklaşık 4,8 gram ağırlığındaki bu son derece küçük ve hafif kablosuz kulaklıklar, maksimum konfor düşünülerek tasarlandı. LinkBuds S, insan kulağına mükemmel şekilde uyan formu, ergonomik bir tasarımla birleştirerek daha dengeli kullanım sağlıyor. Bu eşsiz tasarımıyla tüm gün süren kullanım deneyiminde rahatsız edici kulak ağrılarının önüne geçiyor.

    LinkBuds S kullanıcılara her iki deneyimin de en iyisini sunuyor. Kullanıcıların çevresindeki dünyayla etkileşime girmesini sağlayan LinkBuds yenilikçi ortam sesi özelliğini, yine kullanıcıların sadece sevdiği içeriğe odaklanmasını sağlayan yüksek kaliteli gürültü engelleme ile birleştiriyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, bir kafeye girdiğinde hızlıca sipariş verip, müziğinden kopmadan en sevdiği parçanın keyfini çıkarmaya devam ediyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN