Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSony'den şeffaf ekranlı akıllı telefon geliyor!

    Sony’den şeffaf ekranlı akıllı telefon geliyor!

    Samsung’un katlanabilir telefonunu gün yüzüne çıkarması ile birlikte diğer akıllı telefon üreticileri çalışmalarına hız verdi. Özellikle Huawei ve LG bu konuda yoğun mesai harcarken, son dönemde bir düşüş eğiliminde olan Sony’de büyük bir sessizlik hakimdi.

    Birçok akıllı telefon üreticisine parça tedarik eden Sony, kendi akıllı telefonlarında aynı başarıyı bir türlü yakalayamıyor. Ancak, Japon teknoloji devinin aldığı yeni patent gerçeğe dönüştürülürse, ilerleyen yıllarda herşey değişebilir.

    Sony şeffaf ekranlı telefonlar üzerinde çalışıyor!

    Diğer akıllı telefon üreticileri katlanabilir ekranlara odaklanırken, Sony’nin şeffaf ekranlar ile bunu desteklemeyi planladığı ortaya çıktı. Sony tarafından alınan bir patentte ön ve arkada yer alan iki ekranın toplamda altı farklı mod sunduğu görülüyor.

    Bu sayede öndeki veya arkadaki ekran şeffaf moda alınırken, diğeri normal bir şekilde kullanılmaya devam ediliyor. Tabi, Sony’nin bu patenti alması, böyle bir akıllı telefonun hemen veya ileride satışa sunulacağını garanti etmiyor.

    şeffaf ekranlı akıllı telefon geliyor!

    Tüm bunlara rağmen Sony’nin bu tür patentler alması, Japon teknoloji devinin günümüz trendlerine karşı duyarsız kalmadığını gösteriyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN