Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraSony ALPHA 7 IV tanıtıldı

    Sony ALPHA 7 IV tanıtıldı

    Sony ALPHA 7 IV, 33 Megapiksel full frame görüntü sensörü ve performansıyla ‘Standartları’ yeniden belirleme iddiasında…

    Sony, görüntüleme serisini üç yeni modeli 33 megapiksel full frame görüntü sensörüne sahip değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi ALPHA 7 IV ve iki yeni flaşı; HVL-F60RM2 ve HVL-F46RM ile zenginleştiriyor.

    ALPHA 7 IV, ideal görüntü kalitesi ve performansıyla full frame fotoğraf makineleri için yeni ‘standart’ seviyeyi yukarı taşıyarak Alpha 7 III’ün belirlediği orijinal standardı yeni baştan tanımlıyor.

    Yeni model, en son BIONZ XR işleme motoru ve amiral gemisi Alpha 1 modelini temel alan gelişmiş AF (otomatik netleme) yeteneği de dahil olmak üzere Sony’nin en gelişmiş görüntüleme teknolojilerinin çoğunu içeriyor.

    33 MP çözünürlüğe, zengin video ifade biçimlerine ve artan uzaktan iletişim talebini destekleyen çeşitli özelliklere de sahip olan ALPHA 7 IV, ‘standart’ fotoğraf makinesi tanımına yeni bir anlam kazandırma iddiasında.

    Sony Europe Dijital Görüntüleme Ürün Pazarlama Direktörü Yann Salmon Legagneur, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Alpha 7 III’ü piyasaya sürerek full frame fotoğraf makinelerinden ne beklenmesi gerektiğine dair sınır çizgilerini belirlemiştik; şimdi de o sınırları yeni baştan tanımlamanın vakti geldi. ALPHA 7 IV, hem fotoğraf hem de videoda muhteşem bir deneyim sunmak üzere Sony görüntüleme teknolojilerinin en iyi yönlerini bir araya getiriyor ve bu da kullanıcıların, kendilerini ne tür bir durumun içinde bulurlarsa bulsunlar, tam olarak istedikleri içeriği elde etme imkânına sahip olacakları anlamına geliyor.”

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN