Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSonraki CoD’nin konusu belli oldu

    Sonraki CoD’nin konusu belli oldu

    Ekran_Resmi_2017-03-26_18_16_42

    Merakla beklenmeye başlanan sonraki Call of Duty (CoD) oyununun hangi dönemde geçeceği belli oldu. Oyun meraklıları ellerinde savaş araçları ile bu kez geleceğe değil, geçmişe dönüyor…

    Sonraki CoD yapımının 2. Dünya Savaşı’nda geçeceği belli olan savaş oyunu, bu sayede son dönemde iyiden iyiye bilim kurgu yapımı halini alan konularından bir nebze olsun sıyrılmış olacak. Reddit kaynaklı bazı sızıntılara dayandırılan sonraki CoD konusuna dair detaylar, oyun meraklılarının yüzünü güldüreceğe benziyor.

    Bilindiği gibi daha önce oyunun yapımcısı Avtivision’dan “Sledgehammer bu yıl Call of Duty’yi köklerine döndürecek” tarzında bir açıklama yapılmıştı. Bu son görseller, firmanın açıklamasını destekler cinste.

    İkinci Dünya Savaşı’nda ABD ordularının Almanya’ya karşı mücadelesinin konu edilmesi klasik bir beklenti, ancak yapımda –sahip olunan iddialı gliştirici ekibin geçmiş dönemdeki başarılı işlerinden yola çıkılarak- bundan çok daha fazlasının sunulabileceği de ihtimaller dahilinde.

    En nihayetinde ise CoD’nin yine heyecan verici yapımlar arasında yer alacağına şüphe yok. Son yıllarda oyun meraklıları nezdinde her ne kadar beklentilerin iyice yükseldiği gözlemlense de yapımın iyi bir yanıt vermesi bekleniyor.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN