Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelŞimdi aksiyon zamanı!

    Şimdi aksiyon zamanı!

    Havalar ısındı ve bizler de artık kendimizi kapalı alanlardan açık alanlara bıraktık. Bu güzel havalarda insanın canı en çok yeşillikte, doğada, açık havada vakit geçirmek istiyor. Tabii buna biraz da eğlence katmak lazım. Şimdi aksiyon zamanı!

    simdi-aksiyon-zamani

    Şimdi aksiyon zamanı!

    Soğuk kış günlerini geride bırakıyoruz. Birkaç gündür havaların güzel gitmesi, artık yazın geldiğinin de habercisi. Şimdi kışı geçirdiğimiz kapalı alanlardan kendimizi doğaya bırakma zamanı. Sabah açık havada bir yürüyüş, akşamları sahilde vakit geçirme ve haftasonları da güneşin tüm sıcaklığını üzerinizde hissetmenin keyfi çok ayrı. Tabii buna biraz eğlence katabilirsiniz. Nasıl mı? Bir aksiyon kamerası alarak değişik çekimler yapabilirsiniz. Örneğin bisikletinizle seyir halindeyken tüm yolu görüntüleyebilirsiniz. Bir hoverboard ile farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Elektrikli kaykay ile adrenalin dolu zaman geçirebilirsiniz. Hazır mısınız? Şimdi aksiyon zamanı!

    En değişik eğlence

    Kullanabileceğiniz en aksiyonlu ürünlerin başında hoverboard geliyor. Aslında hoverboardu sadece haftasonları doğanın içinde değil, günlük yaşantınızda şehrin içinde de kullanabilirsiniz. Tabii ki trafiğin yoğun olduğu bölümlerde dikkatli olmalısınız. Bu konuda Jonza’nın grafiti desenli GRF05 ürününü tavsiye edebiliriz. Biraz da ürünün özelliklerini anlatalım. Yaklaşık 10 kg ağırlığındaki bu ürünü özel taşıma çantası sayesinde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. 18 cm yüksekliği ve 55 cm genişliği var. 1.5 saatte şarj edebiliyorsunuz. Pilinin tam dolu haliyle 20 km kadar bir yolu hoverboardunuz ile gidebilirsiniz. Suya da dayanıklı olan Jonza GRF05’in otomatik kapama özelliği de bulunuyor.

    JONZA ERS GRF05 Grafiti Sarı Hoverboard ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Sahilde kaykay keyfi

    Şimdi aksiyon zamanı dedik ve size önerebileceğimiz bir diğer ürün de hoverboard ailesi ürünlerinden elektrikli kaykay. Gomaster’ın Butterfly modelindeki elektrikli kaykayı ile değişik bir deneyim yaşayabilirsiniz. 120 kg maksimum taşıma kapasitesine sahip bu ürünün üzerinde güvenle durabilirsiniz. Tek şarjda 20 km mesafe kat edebilirsiniz. Doğa içinde, 30 dereceye kadar olan eğimleri kolayca tırmanabilmeniz de mümkün. Ayrıca akşamları sahilde elektrikli kaykayınızla bir tur atmak iş sonrası stresinizi de üzerinizden atacaktır.

    GOMASTER SBS-653 Butterfly Elektrikli Kaykay ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Tüm aksiyonlar kayda geçsin

    Aksiyon dolu vakit geçirebileceğiniz tüm ürünleri tanıttık ve şimdi onları kayıt altına alabileceğiniz ürünleri sunalım. Bunlardan ilki bir aksiyon kamerası olan Gopro. Markanın Hero6 Black modeliyle oldukça değişik görüntüler elde edebilirsiniz. 4K çekim yapabilen aksiyon kamerası ile ‘fish eye’ çekim yapmanız da mümkün. Örneğin doğanın içerisinde bisiklete binerken, kameranızı kaskınıza monte edebilir ve sanki kendi gözünüzden çekilmiş gibi bu anı ölümsüzleştirebilirsiniz.

    GOPRO HERO6 Black ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Havadan çekim yapabilirsiniz

    Şimdi aksiyon zamanı dedik ve sıra asıl bunları kayıt altına almaya geldi. Az önce aksiyon kamerasını anlattık ama daha uzaktan çekim yapmak istersiniz, drone çok etkili bir seçim olacaktır. DJI markasının katlanabilir modeli olan Mavic Pro, sadece 750 gr ağırlığa sahip ve kolaylıkla sırt çantasında taşınabiliyor. Uçuş pili kapasitesi 3830 mAh gücünde olan cihazın maksimum uçuş süresi 27 dakika ve bu sürede 13 km mesafe kat edilebiliyor. DJI Mavic Pro’nun sahip olduğu 12 MP kamerası ile 4K ve 1080p çekim yapabilirsiniz. 4K çekimde saniyede 30 kare yakalarken, 1080p çekimde maksimum 96 kare yakalayabilirsiniz. Micro SD kart desteği ile 64 GB’a kadar hafıza genişletme şansınız da var.

    DJI Alpine Combo Drone Beyaz ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN