Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonShopi, Geleceğin Perakendeciliğine Yön Verecek Yerli Girişim

    Shopi, Geleceğin Perakendeciliğine Yön Verecek Yerli Girişim

    Tüketici alışkanlıkları hızla değişiyor. Buna uyum sağlamak için de tüm markalar kaynaklarını önemli ölçüde teknolojiye ayırıyor. Teknolojiyi doğru kullanmak ve fark yaratmak içinse doğru fikir kritik bir role sahip. İşte bu amaçla MediaMarkt Türkiye, MediaMarkt Startup Challenge 20 adında bir girişim yarışması düzenledi. Türkiye’den başvuran Shopi birinci gelerek daha şimdiden birçok sektöre yeni bir soluk getirdi.

    shopi
    Shopi, yapay zekayı kullanarak verimliliği artıyor

    Shopi, Bulut Tabanlı bir Yapay Zeka

    39 farklı ülkeden gelen başvurular arasından seçilen Shopi, perakendeciler için bulut tabanlı mobil çözümler sunan bir yazılım hizmeti girişimi olarak faaliyet gösteriyor. Aslı Kubilay Shopi, bu çözümler ile perakendecilerin mağazalarda verimliliği ve müşteri deneyimini artırmasına yardımcı oluyor. SaaS diye tabir edilen hizmet odaklı yazılım mantığında geliştirilen Shopi, gelişmiş bir sipariş yönetim sistemine (OMS) sahip. Gerek mağaza gerek online alışveriş kanallarını destekleyen bu sistem mağazaya özel olarak çalışarak verimliliği üst seviyeye çıkarıyor.

    Müşteri Deneyimi Artıyor

    Bulut ve mobil platformları destekleyen Shopi, sunduğu kolaylıklar ve avantajlarla perakendecilerin daha kaliteli hizmet sunmasını sağlıyor. Buna paralel olarak da müşteri yolculuğu denilen süreç çok daha sorunsuz işliyor. Müşteri memnuniyetinin artmasını sağlayan Shopi doğal olarak markaya ve tedarikçiye olan güveni artıyor.

    customer
    Hem mağaza hem de online alışveriş deneyimi iyileşen tüketicinin markaya güveni artıyor

    Devler Ligi

    MediaMarkt Startup Challenge 20’nin kazananı olan Shopi, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek Retailtech Hub Programı’na katılmanın yanı sıra; girişimciler için kurumsal ortaklıklar sunan hızlandırma programına dahil olma hakkı, Silikon Vadisi’nin en aktif yatırımcıları arasında olan ve devler ligi olarak nitelendirebileceğimiz Plug and Play’in girişimci ağına dahil olma fırsatı yakalayacak.

    Yenilikçi Çözümler

    MediaMarktSaturn Perakende Grubu Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım “MediaMarkt Startup Challenge, Türkiye’den başlayarak tüm perakende sektörünün geleceğine çözüm üretebilecek girişimcilere ev sahipliği yapıyor ve geleceğe yön veriyor olmamız bize gurur veriyor. Bu yıl 152 başvuru aldık, üstelik bu başvuruların 92 tanesi yurt dışından gerçekleşti. Bizi daha mutlu edense bu başvuruların arasında dünyada en fazla girişimcilik yapılan ve desteklenen ülkelerden olan ABD olması” dedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN