Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımŞarj dayanıklılığında iddialı realme C11 Türkiye’de

    Şarj dayanıklılığında iddialı realme C11 Türkiye’de

    realme’nin kısa sürede dünya çapında 13 milyonu aşkın kullanıcının favori telefonu haline gelen “C Serisi”nin yeni üyesi C11, Türkiye’de tüketicilerle buluşuyor.

    Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markalarından realme; kalitesi, büyük pili, geniş ekranı ve şık tasarımı ile dünya çapında 13 milyonun üzerinde kullanıcının favorisi haline gelen “C” Serisi’nin yeni üyesi C11’i Türkiye’de satışa sundu. 40 güne kadar bekleme süresine sahip 5000 mAh pili ve sanattan ilham alan yepyeni şık tasarımı ile realme C11, gençlerin günlük kullanımı ve eğlencesi için ideal seçimler arasında.

    “Trend belirleyen pil kralı” olarak konumlanan realme C11, şık geometrik tasarımı, 6.5 inç geniş ekranı ve pili ile dikkat çekiyor. 5000 mAh büyük pili ile telefon; gençlerin pil ömrü konusunda endişe duymadan keyifle arkadaşlarıyla sohbet etmelerine, oyun oynamalarına ve video izlemelerine olanak verecek şekilde tasarlandı. realme C11, soyut resim ustası Piet Cornelies Mondrian’ın resminden esinlenen yepyeni geometrik tasarımı ile de gençlerin yeni tercihi olacak.

    realme C11, 5000 mAh pili ile 40 güne kadar bekleme süresine sahip. Uzun pil ömrü sayesinde kullanıcılar kesintisiz 169,8 saat müzik dinleyebiliyor, 21 saat film izleyebiliyor ve 12 saat oyun oynayabiliyorlar. Android 10 tabanlı realme kullanıcı arayüzü ile cihaz, hızlı uygulama dondurma, ekran pil optimizasyonu ve AI güç tasarrufu özellikleri ile arka plan uygulama güç kullanımını azaltıp pil dayanıklılığını artırarak kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN