Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetSamsung da zoom yarışına katılıyor!

    Samsung da zoom yarışına katılıyor!

    Hızla gelişen teknoloji ile birlikte akıllı telefonlar oldukça güçlü cihazlar haline geldi. Bu gelişmelerin ardından temel donanımla birlikte diğer ek özelliklerin de önemi artmaya başladı. Bu noktada en öne çıkan özelliklerden birisi de kamera diyebiliriz. Samsung, akıllı telefonlarda başlayan kamera yarışına emin adımlarla dahil olmayı amaçlıyor!

    Samsung optik zoom yarışına katılıyor!

    Son zamanlarda pek çok akıllı telefon, özellikle kamera kısmındaki özellikleri ile ön plana çıkmaya başladı. Kameradaki son trendin ise ‘zoom teknolojisi‘ olduğunu söyleyebiliriz. Güçlü zoom özellikleri ile markalar kullanıcılarına, fotoğraf çekerken kaliteli bir şekilde yakınlaştırma imkanı sunuyor.

    Gelen sızıntılara göre Samsung da optik zoom yarışına dahil olmayı amaçlayan markalardan birisi. Ortaya çıkan detaylara göre şirket, 5x optik zoom yapma kabiliyetine sahip yeni bir kamera modülü üzerinde çalışıyor. Yeni teknolojinin kullanıma sunulması ile beraber, kullanıcılar fotoğraf çekerken minimum bozulma ile 5x zoom imkanına sahip olacak.

    Söz konusu sızıntılara göre modül yıl sonunda kullanılabilir hale gelecek. Şu an için hangi akıllı telefon modellerinde kullanılacağı bilinmese de, orta-üst segment modellerde kullanılmasını bekleyebiliriz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN