Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung yeni USB Flash belleklerini satışa sunuyor

    Samsung yeni USB Flash belleklerini satışa sunuyor

    Samsung Electronics Türkiye, USB Flash Bellek ailesinin yeni üyeleri FIT Plus, BAR Plus ve DUO Plus’ı Türkiye’de satışa sundu. İşte yeni modellere ilişkin detaylar…

    Samsung Electronics, NAND flash teknolojisiyle geliştirdiği FIT, BAR ve DUO USB flash belleklerinin kapasite ve performans artışı sunan Plus modellerini Türkiye’de satışa çıkardı.

    USB 3.1 standardını destekleyen FIT Plus, BAR Plus ve DUO Plus modelleri; 32 GB, 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama kapasiteleri, Samsung’un 5’li koruma teknolojisi ve 5 yıl garanti süresi ile geliyor.

    300MB/s’e ulaşan okuma hızı sayesinde 3 GB boyutunda bir Ultra HD videonun bilgisayara aktarılmasının 10 saniye süreceği kaydediliyor.

    Köşeli metal gövdesiyle şık bir tasarıma sahip Bar Plus, ergonomik bir kullanım sunarken; kompakt boyutuyla ön plana çıkan FIT Plus, özellikle ultra ince bilgisayarlar ve USB girişi olan otomobillerde müzik ve veri depolamayı kolaylaştırıyor. Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlara yönelik olarak tasarlanan DUO Plus ise mikro USB giriş seçeneğiyle cihazlar arası veri taşımayı özgürleştiriyor.

    Uzun ömürlü ve performanslı

    Samsung Electronics Türkiye’nin Veri Depolama Ürünlerinden Sorumlu Müdürü İsa Tolu yaptığı açıklamada; “Tüketiciler verilerini taşırken, verilerinin güvende olduğundan emin olmak istiyor ve uzun ömürlü, yüksek performanslı taşıması kolay ve şık USB flash belleklere ihtiyaç duyuyor. Samsung olarak, dayanıklılığa ve performansa önem veren müşterilerimize 5 yıl garantili ve 300 MB/s’ye kadar okuma hızına sahip BAR Plus, FIT Plus ve DUO Plus’ı sunarak, USB flash bellek teknolojisinde çıtayı yukarı taşımaktan gurur duyuyoruz” dedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN