Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürSamsung Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live tanıtıldı

    Samsung Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live tanıtıldı

    Samsung’un en yeni Galaxy giyilebilir ürünleri; yaşam tarzınızı ve günlük rutinlerinizi sürdürmenizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sağlıklı yaşamanıza, daha iyi iletişim kurmanıza ve teknolojinizden en iyi şekilde yararlanmanıza da yardımcı olacak…

    Samsung Electronics, gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live ürünlerini tanıttı. Galaxy Watch3, en son fitness ve wellness özellikleriyle birleştiren yeni nesil bir akıllı saat olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Galaxy Buds Live ise birinci sınıf ses teknolojisi ile şık ve ergonomik tasarımı bir araya getiren kablosuz kulaklıkların en yeni hali olarak öne çıkıyor.

    Galaxy Watch3, hem tüm gün kullanabileceğiniz kadar rahat, hem de lüks bir saatteki tüm işçilik özelliklerini içinde barındırıyor. Ayrıca Galaxy Watch3, ilk kez dayanıklılığı ve zarafetiyle öne çıkan titanyum modeliyle de satışa sunuluyor. Galaxy Watch3 sağlık ve sağlıklı yaşam takibinde de yenideneyimler sunuyor. Kandaki oksijen takibi (SpO2) özelliği, fitness ve sağlıklı yaşam için zamanla oksijen doygunluğunu ölçecek ve izleyecek.

    Her anı yakalayın

    Geleneksel tasarıma meydan okuyan Galaxy Buds Live (üstte) estetiği ile ilgi çekiyor. Modelde Samsung, kulak içi kulaklık tasarımını baştan geliştirdi ve dahili bileşenleri dikey yerine yatay olarak yerleştirdi. Bu şekilde, kulak içi kulaklıklar kulaklarınızdan çıkmıyor ve daha doğal bir görünüm sağlıyor.

    AKG’nin ses uzmanlığını Samsung’un donanım inovasyonu alanındaki mirasıyla birleştiren Galaxy Buds Live, gerçek anlamda sürükleyici bir ses deneyimi de sunuyor. Bu kulaklıklarda önemli duyuruları ve konuşmaları duymaya devam ederken araba ve çamaşır makinesi gürültüsünden kaçınmanızı sağlayan Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği de bulunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN