Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: İşte özellikleri

    Samsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: İşte özellikleri

    Bir süredir sızıntılarla adını duyduğumuz Galaxy Quantum 2 modeli, Samsung tarafından resmen tanıtıldı. İlk Quantum modelinde olduğu gibi kriptografi özelliklerine sahip serinin yeni telefonu, iç donanımı ile farkını ortaya koyuyor.

    Samsung Galaxy Quantum 2 özellikleri

    2.5 mm karede dünyanın en küçük kuantum rastgele sayı üreteci bulunan ve ID Quantique adlı bir şirketin ürettiği çiple gelen Galaxy Quantum 2, bu çip ile güvenlik gerektiren bazı hizmetlerin daha güvenli bir şekilde kullanılmasına olanak tanıyor.

    Kuantum kriptografi sayesinde, belirli bir cihazın kendisine fiziki bir erişim olmadan ele geçirilmesini son derece zor olduğu söyleniyor. SK Telecom, Shinhan Bank ve Standart Chartered Bank Korea gibi yerel bankaların sunduğu uyumluluk bu özellikle ön plana çıkıyor.

    Telefonun teknik detaylarına geldiğimizde karşımıza ilk olarak Snapdragon 855 Plus işlemcisi çıkıyor. Güçlü bir işlemciye sahip olan cihazda 6,7 inç 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip OLED ekran yer alıyor. 64 Megapiksel ana kamera bulunan telefonun diğer teknik detayları ve fiyatı henüz açıklanmadı.

    Samsung Galaxy Quantum 2, 23 Nisan‘da şu an için sadece Güney Kore’de satışa çıkacak. Telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN