Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung Galaxy J8 Plus göründü

    Samsung Galaxy J8 Plus göründü

    Samsung Galaxy J8 Plus, Geekbench testlerinin kamuoyuna yansıması neticesinde bazı özellikleri ile ortaya çıktı. Buna karşın söz konusu cihazın resmi lansman tarihi ise henüz netlik kazanmış değil.

    Akıllı telefon endüstrisinde rekabetin oldukça yüksek seviyelerde yaşandığı ürün gruplarından biri de kuşkusuz orta segment. Nispeten mütevazi bir bütçeyle satın alınabilen iddialı akıllı telefonlarla, bu segmentte oldukça yoğun bir rekabet yaşanıyor. Bu kapsamda Samsung, öne çıkan markalardan biri konumunda yer alıyor.

    Kore merkezli tüketici elektroniği şirketi, bu kapsamda merakla beklenen Samsung Galaxy J8 Plus modeliyle potansiyel kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Geekbench testlerinde ortaya çıkan ürün özelliklerine göre Samsung, son derece yetenekli ve büyük ekranlı bir akıllı telefonla geliyor.

    Buna göre Galaxy J8 Plus, Snapdragon 625 işlemci, 4 GB RAM ve Exynos 7870 işlemci ile geliyor. 3 GB RAM’li Galaxy J8‘den biraz daha hızlı ve performanslı olduğu dikkatlerden kaçmayan telefonun yazılım tarafında ise Android 8.0 Oreo’nun önyüklü olacağı anlaşılıyor.

    Ne zaman tanıtılacak?

    Cihazın ne zaman tanıtılacağı bilinmese de sürenin pek de uzun olmadığını belirtmemiz mümkün.

    Diğer yandan Samsung Galaxy J8 Plus fiyatı hakkında da bilgilerin önümüzdeki süreçte ortaya çıkabileceği konuşuluyor.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalınız.

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN