Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung Galaxy J1 detaylandı

    Samsung Galaxy J1 detaylandı

    Ekran_Resmi_2016-01-12_11_21_55Fiyatı ile 2016’nın en ucuz yeni Samsung modellerinden biri olmaya aday Samsung Galaxy J1, çok sayıda detayı ile açığa çıktı…

    Koreli teknoloji şirketi Samsung’un 2016 yılında satışa sunulacak modelleri arasında yer alan Galaxy J1’e dair tüm detaylar ve görselleri aktaracağız. Daha önce ABD’de sertifikasyon kayıtlarında görünen cihaz, bu kez de bir benchmark’ta, hemen hemen bütün teknik detaylarıyla ortaya çıktı.

    Buna göre Samsung Galaxy J1’in giriş seviyesi bir akıllı telefon olarak geleceği açıklığa kavuşturuldu.

    Üç farklı renk alternatifi sunacağı kaydedilen Galaxy J1’de söz konusu seçenekler beyaz, siyah ve altın rengi olacak. Plastik odaklı bir gövde malzemesine sahip olduğu görülen Galaxy J1’in özellikleri ise segmenti adına ortalama bir yapı sergiliyor. Öte yandan Galaxy J1 fiyat olarak 2016’nın en ucuz Samsung modellerinden biri olabilir.

    Ekran_Resmi_2016-01-12_11_21_484,5 inç ekranlı Galaxy J1, 1.3 GHz’lik maksimum saat hızına ulaşabilen Samsung tarafından üretilen Exynos 3475 işlemciyi teknolojisinin merkezinde taşıyor. İşlemci, 1 GB RAM ve 4 GB dahili depolama kapasitesi ile birlikte oldukça sınırlı bir donanım örgüsü sunuyor.

    Android 5.1.1 Lollipop işletim sisteminin önyüklü olarak geleceği giriş seviyesi akıllı telefonda 5 MP arka ve 2MP ön kamera bulunuyor.

    Cihazın resmi olmayan fiyatı ise 100 dolar şeklinde ve ilk etapta Çin’de satışa çıkması muhtemel. Türk pazarında da kısa süre zarfında yer alması bekleniyor.

    Media Markt’taki her bütçeye uygun akıllı telefon seçenekleri için buraya tıklayınız.

    Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN