Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung Galaxy Golden 3'ün özellikleri ortaya çıktı

    Samsung Galaxy Golden 3’ün özellikleri ortaya çıktı

    galaxy-golden-3Samsung’un 2015 yılındaki iddiası yüksek modellerinin duyuruları Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ ile birlikte tamamlandı. Sırada 2016 yılı var ve beklenen en önemli model de hiç kuşkusuz Galaxy S7. Ancak Güney Koreli şirketin odaklandığı tek alan Galaxy SX serisi değil elbette; Samsung, yetenekleri ile ilgi uyandırabilme potansiteline sahip başka modeller de geliştiriyor. İşte bunlardan biri olan Galaxy Golden 3, tanıtımı gerçekleştirilmeden ortaya çıktı.

    Bir test süreci arabiriminde tüm detayları ile görünen akıllı telefonun model kodu SM-W2016. HD çözünürlüklü 4.6 inç ekrana sahip. Ayrıca 8 çekirdekli Exynos 7 işlemci ile geliyor ve grafik tarafında da Mali-T750MP8 dikkat çekiyor. Cihazda 3 GB RAM, 64 GB dahili depolama kapasitesi mevcut. Yazılım tabanında ise Android 5.1.1 Lollipop’un önyüklü olduğu görülüyor. Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ilk etapta alıp almayacağı ise henüz bilinmeyen detaylar arasında.

    Kısa süre içinde duyurulması beklenen Samsung Galaxy modelinde 16 megapiksel arka/5 megapiksel ön kamera bulunurken tasarımına dair özellik ayrı bir parantezi gerekli kılıyor. Evet, Galaxy Golden 3 kapaklı bir akıllı telefon…

    galaxy-golden-3Kapaklı tasarım

    Kapaklı cihazın iki ekranı bulunuyor. Samsung’un bu ilginç tasarımlı, iddialı ve belki de bir miktar gösterişli akıllı telefon modelinin fiyat etiketine dair Hindistan kaynaklı bir işaret de var.

    İddialı fiyat etiketi

    Buna göre cihazın Asya için satış fiyatının 360 Euro, Avrupa için ise 420 Euro olması bekleniyor. Yani ekonomik bir akıllı telefon değil Galaxy Golden 3. Resmi duyuru ve diğer detaylar geldiğinde aktaracağız.

    Not: Görseller temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN