Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung Galaxy Buds 2 için yeni detaylar sızdı!

    Samsung Galaxy Buds 2 için yeni detaylar sızdı!

    Daha önce pek çok sızıntı ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy Buds 2 için detaylar daha da netleşmeye başladı. Biliyorsunuz geçenlerde Samsung Unpacked 2021 nisan etkinliği yapıldı ve şirket burada yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Galaxy Book Pro serisini görücüye çıkartan Samsung burada oldukça iddialıyken etkinlikte yeni kablosuz kulaklık modelini tanıtmadı.

    Samsung Galaxy Buds 2 ne zaman tanıtılacak ve hangi özelliklere sahip olacak?

    Geçen günlerde Galaxy Wearable APK’sinde ortaya çıkan kulaklık hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kablosuz kulaklık modelinin bu yılın haziran ayında tanıtılması bekleniyor ve söylenene göre aktif gürültü engelleme özelliği bulunmayacak.

    Yeni kulaklık modeli  kaynaklara göre Galaxy Buds Plus gibi bir tasarımla bizleri karşılayacak. ANC özelliğinin olmaması bir miktar üzse de daha büyük ve kulağa daha rahat oturan bir tasarımı bünyesinde toplayacak. Alprazolam Daha büyük bir şarj haznesine kavuşacağı aktarılan kulaklığın daha büyük bir bataryaya sahip olması ve daha uzun bir kullanım ömrü sunacağının altı çiziliyor.

    Samsung Galaxy Buds 2
    En son sızdırılan görsel

    Kulaklık modelinin rekabetçi bir fiyat ile satışa sunulacağı ve Apple’ın AirPods modeline darbe vurması bekleniyor. Söylenene göre yeni nesil kablosuz kulaklık modeli 100 doların altında satışa sunulacak.

    Yeni giyilebilir cihaz çoklu cihaz desteğine kavuşacak deniyor ve Samsung olmayan cihazlarla da uyumlu halde piyasaya sürülecek. Tanıtım tarihi olarak söylenen haziran ayı yaklaştıkça tasarım ve özellikler hakkında daha fazla fikir sahibi olmayı bekliyoruz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN