Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerGüvenlikSamsung Galaxy A3 (2016) güvenlik güncellemesi yayınlandı

    Samsung Galaxy A3 (2016) güvenlik güncellemesi yayınlandı

    samsung-galaxy-a3-sm-310f-20161

    Güney Kore merkezli tüketici elektroniği şirketi Samsung, dünya genelinde ilgiyle karşılanan ve ülkemizde de talep gören bütçe dostu akıllı telefon modellerinden Galaxy A3 (2016) için yeni bir güncellemenin dağıtımına başladı. İşte detaylar…

    Samsung Android güvenlik güncellemesi bu kez de Samsung Galaxy A3 (2016) modeli için yayınlandı. Avrupa kıtasında satışı gerçekleştirilmiş cihazların sahipleri, söz konusu güvenlik güncellemesini XXU2BPJ1 kod numarasıyla görebilir. Güncelleme, güvenlik yaması şeklinde ve cihazdaki bir dizi açığı giderdiği belirtiliyor.

    Öte yandan ülkemizdeki Samsung Galaxy A3 (2016) sahipler, cihazlarını açtıklarında ya da kullanım sırasında XXU2BPJ1 güvenlik yazılımını ekranlarında görebilecekleri gibi bir süre beklemeleri de gerekebilir. Çünkü güvenlik yazılımlarında dağıtım aşama aşama olabilir ve bu da model numarasına göre güncellemenin gelebileceği anlamına gelir. Bu nedenle Galaxy A3 (2016) kullanıcılarının akıllı telefonlarını önümüzdeki günlerde de sıklıkla kontrol etmelerini tavsiye ediyoruz.

    Samsung, dünya genelindeki akıllı telefonları için zaman zaman güvenlik güncellemeri yayınlıyor. Bu yönde hassas bir şirket oldukları biliniyor. Dolayısıyla Samsung cihaz kullanıcılarının yanı sıra genel itibarıyla diğer marka cihaz kullanan kimseleri de güvenlik yazılımları aldıkları taktirde bunu geri plana atmamaları yönünde uyarıyoruz.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN