Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung, 4 Kapılı Flex buzdolabını tanıttı

    Samsung, 4 Kapılı Flex buzdolabını tanıttı

    1456488119_RF23J9011SR_AA_64_0_T9000

    Samsung, Lizbon’da (Portekiz) düzenlenen Samsung MENA Forum’da 4 kapılı Flex Buzdolabı’nı duyurdu. Günlük hayatı kolaylaştırmaya yönelik tasarımlara odaklanan Samsung, dondurucu bölümünde ilk defa donmuş gıdaların gerçek lezzetini ve dokusunu koruyan Precise Chef Cooling teknolojisini kullandı.

    Dondurucular, zamandan kazanmak için gıda alışverişini toptan yapan tüketiciler arasında gelişmiş yemek hazırlama geleneğinin yükselişiyle birlikte daha da popüler hale geliyor. Pazara öncülük eden Precise Chef Cooling ve dönüştürülebilir FlexZoneTM teknolojileri, buzdolabının içindeki ısı değişimlerini en aza indirerek buzdolabındaki gıdaları taze, dondurucudakileri ise kusursuz bir şekilde donmuş olarak saklıyor. Böylece tüketiciler, yıl boyu taze gıdaların tadını çıkarabiliyorlar.

    Precise Chef Cooling teknolojisi ile dikkat çekiyor 

    Samsung Electronics Digital Aletler Birimi Bölge Müdürü Georges Barakat; “Samsung, bölgemizdeki tüketicilerin gıdaları “ilk günkü tazeliğinde” deneyebilmeleri için Precise Chef Cooling teknolojisine sahip, devrim niteliğindeki T9000 4 Kapılı Flex Buzdolabı’nı pazara sundu. Artık, müşterilerimizin dondurucudaki gıdaların lezzeti ve dokusundan ödün vermelerine gerekmiyor” dedi.

    En sağlıklı yemeklerin ardındaki sırrın en taze malzemeler olduğu gerçeğinden hareketle, yeni Samsung 4 Kapılı Flex Buzdolabı tazeliği ve lezzeti muhafaza ediyor. “Precise Chef Cooling” teknolojisi, buzdolabının içindeki ± 0.5 ℃ derecelik ısı değişimini ve dondurucudaki +3℃ derecelik ısı yükselişlerini en aza indirerek gıdaların taze, dondurucudakilerin ise kusursuz bir şekilde donmuş olarak muhafaza edilmesini sağlıyor.

    Media Markt’taki her bütçeye uygun beyaz eşyalar için buraya tıklayınız…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN