Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung 2021 ürün serisi ile TV'nin evlerdeki rolünü yeniden tanımlıyor

    Samsung 2021 ürün serisi ile TV’nin evlerdeki rolünü yeniden tanımlıyor

    Samsung, MICRO LED ve Samsung Neo QLED ekranlardan monitörlere, lifestyle TV’lerden dijital beyaz tahtalara, televizyonun evdeki rolünü yeniden tanımlıyor. Tanıttığı yeni ürünlerle tüketicilerin yeni ihtiyaçlarını ve kişisel ilgi alanlarını karşılayabilen yeni özellikler sunuyor.

    Samsung Electronics, gerçekleştirdiği Kutuyu Aç & Keşfet 2021 etkinliğinde 2021 model MICRO LED, Samsung Neo QLED, lifestyle TV, monitör ve soundbar ürün serilerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Evlerde daha fazla vakit geçirdiğimiz bugünlerde, yeni özellikler konusunda inovatif yaklaşımı ve görüntü performansındaki liderliği sayesinde Samsung, hem kullanıcıların ekranlardan aldığı verimi artırıyor hem de 15 yıldır arka arkaya dünyanın en iyi TV üreticisi ödülüne layık görülüyor. Bu yıl da LED’in sunduğu yüksek performanstan Frame’in estetik çekiciliğine uzanan geniş bir yelpazede tanıtılan ürünlerle kullanıcılara olağanüstü izleme deneyimleri sunmaya devam ediyor. 2021 yılı ürün serileriyle Samsung, kullanıcıların tutkularını tamamlayarak tüm deneyimleri üst seviyelere çıkaran bir performans sunuyor. Kullanıcılar Samsung’un inovatif ekranlarıyla daha verimli bir biçimde çalışabiliyor, etkin iletişim kurabiliyor ve bireysel tutkularını keşfedebiliyorlar.

    MICRO LED sinema deneyimini eve getiriyor

    Üst düzey parlaklığı, derin siyahları ve nefes kesen görüntü kalitesiyle MICRO LED teknolojisi çığır açan bir izleme deneyimi sunuyor. İnorganik LED’ler, ekran yanığını önlüyor ve ekranın kullanım ömrü boyunca canlı kalmasını sağlıyor. Samsung, 2018 yılında MICRO LED’i eşsiz deneyim sunmak için boyutları 292 inçe kadar ulaşabilen, yapılandırılabilir modül sistemine sahip “The Wall” fomuyla piyasaya sürmüştü. Kendiliğinden esnek bir yapıya sahip olan “The Wall” evde veya ofiste profesyonel kurulum gerektiriyordu. 2021 yılına geldiğimizde Samsung, MICRO LED teknolojisinin tüm gücünü geleneksel bir TV deneyimi formuna sığdırdı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN