Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunRemnant From the Ashes Subject 2923 İnceleme

    Remnant From the Ashes Subject 2923 İnceleme

    Üçüncü şahıs aksiyon oyunu isimleri arasında yer alan Remnant: From the Ashes, DLC’si Subject 2923 ile bir süredir koruduğu sessizliğini bozdu. Türüne göre ana oyunun hız değişimi biraz kafa karıştırsa da aslında canlandırıcı oynanış mekaniklerine sahip.

    DLC Swamps of Corsus oldukça eğlenceli ve hikaye temasında da tatmin ediciydi. Subject 2923’ün oyunun son DLC’si olduğunu belirtelim. Tabii Gunfire Games, gelecekte neler yapar bilemeyiz. Belki biz bu satırları yazarken, çoktan yeni DLC duyurusu bile yapılmıştır. Subject 2923, temel oyuna oldukça ağır bir içerik ekliyor ve eklemeleri iki ana alana, hikaye ve öğelere ayırıyor. Remnant: From the Ashes, gizemlerini yavaşça çözerken hikayesini ara sahneler, günlükler, bilgisayar notları, NPC etkileşimleri ve daha fazlası arasında yayıyor. Subject 2923 ise diğer dünyalardan varlıklar ile bağlı insanlar olan “The Dreamers”ın kökenlerini ve Kök olarak bilinen Dünya’yı saran bitki benzeri yaratıklara nasıl bağlandıklarını açıklayan daha fazla bilgi ekleyerek bu eğilimi sürdürüyor.

    Haritaları keşfetmek ve daha fazla dünya inşa etmek için tüm bilgisayarları ve dergileri kontrol etmek, temel oyunda birçok oyuncu için büyük bir çekişmeydi ve geliştiricilerin Subject 2923’e bu türden daha fazla içerik eklediklerini görmek, aslında ferahlatıcı. Hikayeyi çok fazla önemsemeyen ve daha çok aksiyon yönüne odaklananlar için Subject 2923, yapılarınızın ve oyun tarzlarınızın daha da özelleştirilmesine olanak tanıyan çok sayıda ıvır zıvır, mod ve ekipmanla sizi karşılıyor. Subject 2923’e eklenen 40’tan fazla ek ıvır zıvır var, bu da temel oyunda bulunanlardan daha fazla karakter özelleştirmesine izin veriyor. Subject 2923, “campaign” kısmında bulunan yeni bölgelerin, öğelerin ve hikayenin yanı sıra Survival ve Adventure modlarına da yer veriyor.

    Reism’den yeni eklenen canavarlar, zindanlar ve boss’lar da burada, bu da Survival ve Hardcore Mode oyuncularına yeni ödüller alma şansı veriyor. Ancak, Survival Moduna ve içeriğine erişmek için Swamps of Corsus DLC’ye ihtiyacınız var.  Remnant: From the Ashes – Subject 2923, mükemmel bir sona sahip. Hikaye bittikten çok sonra da oynamaya devam etmek isteyenler için burada hala bir ton aksiyon var. Subject 2923’te sunulan içerik miktarı, şu anda oynayan veya bu kabus gibi dünyaya dönmek için bir neden arayanlar için yeterince başarılı bir DLC olarak öne çıkıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN