Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelRedmi Note 11 Pro 4G, tüm özellikleriyle sızdırıldı!

    Redmi Note 11 Pro 4G, tüm özellikleriyle sızdırıldı!

    Xiaomi’nin Avrupa pazarları için piyasaya sürmeye hazırlandığı Redmi Note 11 Pro 4G, 26 Ocak tarihinde tanıtılacak. Türkiye pazarına da gelmesi beklenen cihaz, tanıtım tarihine günler kala tüm özellikleriyle sızdırıldı.

    Söylentilere göre 26 Ocak serisinde tanıtılacak yeni Note serisi; Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro 4G ve Redmi Note 11 Pro 5G olmak üzere üç model olarak gelecek. Şimdi lansman öncesi bunlardan Redmi Note 11 Pro 5G, bilinmesi gereken tüm ayrıntılarıyla gözler önüne serildi.

    Redmi Note 11 Pro 4G’nin özellikleri belli oldu

    Güvenilir kaynaklar tarafından kısa süre önce ortaya atılan bilgilere göre Redmi Note 11 Pro 4G, işlemci tarafından MediaTek Helio G96 işlemci tarafından desteklenecek. Buna ek olarak Note 11 Pro’nun 4G’li versiyonu, 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.6 inç FHD+ AMOLED ekranla donatılacak. Ayrıca selfie kamerası için de ön tarafa ortalanmış bir delikli tasarıma yer verilecek.

    Yukarıdaki teknik özelliklerin yanı sıra Redmi Note 11 Pro 4G, 6/8 GB RAM ve 64/128 GB’a kadar da depolama seçenekleriyle satışa sunulacak. Yazılım tarafında ise cihaz kutudan direkt olarak Android 11 tabanlı MIUI 13 arayüzü ile çıkacak.

    Kameralar açısından Redmi Note 11 Pro’nun global sürümü, arka tarafında 108 Megapiksel ana kamera ile gelecek. Buna aynı zamanda 8+2 Megapiksel de yardımcı sensörler eşlik edecek. Telefonun ön tarafında ise 16 Megapiksel çözünürlükte selfie kamerası yer alacak.

    Pil ömrü açısından ise Note 11 Pro 4G, 67W hızlı şarj ile gelecek. Kısa sürede dolum yapabilen bu şarja, 5.000 mAh pil de eşlik edecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN