Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımrealme’nin yeni akıllı telefonu GT NEO 2 ile tanışın

    realme’nin yeni akıllı telefonu GT NEO 2 ile tanışın

    Akıllı telefon markası realme; iddialı performans, göz alıcı tasarım ve yenilikçi teknolojilerin bir araya geldiği GT serisini yeni akıllı telefon realme GT NEO 2 ile genişletiyor.

    realme, üstün özellikler ve benzersiz tasarımları bir arada sunan ürünlerini kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Türkiye pazarında kullanıcıların beğenisine sunulacak olan realme GT NEO 2, inovatif teknolojiler ile donatılmış gerçek bir amiral gemisi deneyimi sunmayı hedefliyor.

    realme’nin yeni akıllı telefonu GT NEO 2, gücünü Qualcomm Snapdragon 870 5G işlemciden almaktadır. Qualcomm’un en yeni 8 serisi işlemcisi olan Snapdragon 870 5G, kullanıcılarına gerçek bir amiral gemisi performansı sunuyor. 7nm işleme teknolojisi ile inşa edilmiş olan Snapdragon 870 5G, 3.2GHz CPU ve 670MHz GPU hızı ile telefon için ne kadar zorlayıcı olursa olsun her oyun ve uygulamada sıfıra yakın yükleme süreleri ile benzersiz bir performans sergiler. Diğer GT Serisi telefonlarında da bulunan GT Modu da GT NEO 2 ile yenileniyor.

    GT NEO 2 ile yüksek performans

    5000 mAh büyüklüğünde pil ile donatılmış GT NEO 2, uzun süreler boyunca yüksek performans sergilemeye devam eder. 5000 mAh’lik batarya çağrı yaparken 33, müzik dinlerken 88, video izlerken 24 ve oyun oynarken 8 saat kullanım sunar. Çelik Buharlı Soğutma teknolojisi, 4129 mm² genişliğindeki soğutma plakası sayesinde oyun oynuyor bile olsanız kare hızınız düşmeden uzun süreli, düşük ısılı ve yüksek performanslı bir kullanım sağlar. 65W SüperDart Şarj teknolojisi sayesinde ise GT NEO 2 yalnızca 36 dakikada %100 oranda şarj olabilir. Bunlara ek olarak Dinamik RAM Genişletme teknolojisi sayesinde de mevcut olan 12 GB RAM, 19 GB’a kadar genişletilebilmektedir. Bu sayede GT NEO 2, birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırırken de yüksek performansını korur.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN