Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımrealme GT 2 Pro ile tanışın

    realme GT 2 Pro ile tanışın

    Snapdragon 8 gen 1 ile çalışan realme GT 2 Pro modeli Çin’de tanıtıldı. İşte detaylar…

    Akıllı telefon markası realme, GT 2 Serisi telefonlarını Çin’de resmi olarak tanıttı. Snapdragon 8 gen 1 ile çalışan realme GT 2 Pro modeli tanıtıldı. Yine Snapdragon 888 ile çalışan realme GT 2 modeli de ayrıntılarıyla sahnedeydi.

    realme, kağıt sanatının sürdürülebilir konseptine dayalı sektörde ilk biyo-bazlı polimer tasarımını yaratmak için yeniden dünya çapında tanınmış endüstriyel tasarımcı Naoto Fukasawa ile iş birliği yaptı. 63 prototiple 12 aylık araştırma sonrasında nihai realme GT 2 Pro çeşitleri son teknoloji ustalık ile 0.1mm lazer işleme prosesini bünyesinde barındırıyor.

    Performansta iddialı

    realme GT 2 Pro, en ileri Corning Gorilla Glass Victus ile korunan 525 PPI değerine kadar 2K UHD çözünürlüklü en iyi endüstriyel ekranla donatıldı. Ayrıca, eşsiz renkli ekranı 10bit ve 1.07 milyar, 0.5 JNCD değeri, 5,000,000:1’e kadar renk kontrast oranı içeriyor, HDR10+ sertifikasına ve DisplayMate A+ derecesine sahip.

    realme GT 2 Pro en son Snapdragon 8 Gen 1 Platformuyla çalışıyor. İleri 4nm işlem teknolojisine ve dünyanın ilk ARM v9 mimarisine sahip bu irin, %30 pik performans ve uzun süreli verimlilik desteği sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN