Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetRamazan Ayı İçin Teknolojik Alışveriş Önerileri

    Ramazan Ayı İçin Teknolojik Alışveriş Önerileri

    Ramazan Ayı bereketi ile geldi. Peki bu mübarek ayda teknolojik ürün olarak neler alabiliriz? İbadetimizi daha keyifli hale nasıl getiririz?

    Ramazan ayı son 2 yıldır oldukça değişik geçiyor. Yaşanan pandemi sebebiyle alıştığımız iftar sofraları, sahur sofraları yalnız geçiriliyor. Pandeminin önümüzdeki dönemde aşılanmanın artması ile birlikte etkisini azaltması beklenirken bu yılda Ramazan ayını çekirdek ailemiz ile geçirmek durumundayız.

    Biz de MediaMarkt olarak bir video ile Ramazan ayında alınabilecek teknolojik ürünleri sizler için listeledik. Zira pandemi ile birlikte sokağa çıkma yasakları var ve evlerimizde daha fazla zaman geçiriyoruz. Peki MediaMarkt mağazalarından Ramazan için neler alabiliriz?

    Bu noktada mağazalarımızda birçok seçenek yer alıyor. Apple MacBook Pro’dan tencerelere kadar birçok seçenek sizlere sunuluyor. Önemli olan bu noktada ihtiyaçları iyi bir şekilde belirlemek. Örneğin Pandemiden önce her eve bir bilgisayar derken artık “herkese bir bilgisayar” demeye başladık. Bununla birlikte artık çaydanlıkların bile akıllandığını ve bizlerle konuştuğunu görüyoruz. Videonun içinde en güvenlikli düdüklü tencerelere de değinildiğini görebilirsiniz.

    Evde kaldığımız bu süreçte video, film ve dizi izlemek için özellikle birçok kişinin tablet aldığını görüyoruz. Özellikle iPad tarafındaki kampanyaları da bu video içinde sizlerle paylaşıyoruz. Özellikle televizyonlar tarafında da büyük bir ürün gamı mağazalarımızda bulunuyor. Avrupa şampiyonasının da yaklaştığı şu Ramazan ayında bu ürünlere de bir bakmanızı öneriyoruz.

    Herkesin Ramazanı mübarek olsun…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN