Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunRainbow Six: Siege bu haftasonu ücretsiz!

    Rainbow Six: Siege bu haftasonu ücretsiz!

    1PVz4M1

    Son dönemin en fazla ilgi gören fps oyunlarından Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’in bu haftasonuna özel olarak ücretsiz olarak indirilebileceği duyuruldu. Yapım, Steam üzerinden indirilebilir durumda, sadece 17 Nisan pazar günü akşamına (23:00) kadar oynanabilecek olması üzücü olmakla birlikte, yapımın deneyimlenmesi için sunulan imkan yine de gayet hoş. Üstelik iyi bir haber daha var; ücretsiz oynanma süresinin sonunda yüzde 33 oranındaki indirimle satın alınabilecek.

    Kendine has bir oyun deneyimi sunan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Ubisoft’un başarılı yapımları arasında gösteriliyor. Oyunda bir anti-terörist birimine dahil olup düşmanları etkisiz hale getirmeniz bekleniyor.

    Teknoloji öğelerinin üst seviyede senaryoya dahil edildiği yapımda, örneğin Twitch adındaki karakter ile drone kullanıyor, düşmanlarınızı uzaktan elektrik şoku ile yok ediyorsunuz. Smoke adlı karakter ise istenilen yerlere zehirli gazlar yerleştiriyor ve daha sonrasında da patlatarak büyük zaiyat veriyor.

    Asimetrik bir yapı sunan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’de takım oyunu büyük önem taşıyor ve bu noktadaki son dönemin sevilen PC yapımları arasında gösteriliyor. İndirimin ya da deneme versiyonun söz konusu olmadığı Sony PS4 ve Microsoft Xbox One versiyonlarının da bulunduğunu belirtelim.

    Media Markt’ta satışa sunulan video oyunlarına yakından bakmak ister misiniz? Buraya tıklayınız.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN