Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürPuma akıllı spor ayakkabısını duyurdu

    Puma akıllı spor ayakkabısını duyurdu

    Alman spor giyim markası Puma, RS-computer shoe 2018 adını verdiği yeni akıllı spor ayakkabısını tanıttı. İşte detaylar…

    Görmezden gelinemez bir gelişim kolu da şüphesiz tekstil endüstrisiyle teknoloji arasında yaşanıyor. Akıllı çoraplar, akıllı montlar derken akıllı ayakkabılar da kimi üreticiler tarafından inovatif şekillerde ele alınabiliyor. İşte bu üreticilerden en sonuncusu Alman spor giyim markası Puma.

    Panter figürüyle özdeşleşmiş durumdaki köklü marka, yeni akıllı spor ayakkabısı RS-computer shoe 2018’i lanse etti. Akıllı koşu ayakkabısı, topuk bölümüne yerleştirilmiş bilgisayar çipiyle mesafe, zaman ve harcanan tahmini kalori miktarını veri olarak toplayabiliyor. Tasarımında yoğun olarak retro izleri bulunan RS-computer shoe 2018’de hareketle bağlantılı şekilde toplanan spor ve sağlıklı yaşama dair veriler, Bluetooth bağlantısı kurularak akıllı telefon üzerinden görülebiliyor. Geçmişteki koşuların gelecek hedefleriyle karşılaştırılması, daha hızlı ve rekabetçi spor için akıllı özellikler ve daha da iyisi USB konnektörüyle şarj edilebilme gibi özellikleri de öne çıkanlar arasında.

    Sofistike teknolojik özelliklere sahip olan RS-computer shoe 2018, kauçuk dış taban, çok katlı orta taban, yastıklı yaka, deri üst kısım gibi bölümleri ile üç farklı renkte sunuluyor.

    Sınırlı sayıda satışa sunulacağı kaydedilen Puma marka akıllı spor ayakkabı için belirlenen bazı noktalarsa şöyle;

    • ABD ve Japonya’daki Puma web siteleri
    • Japonya/Tokyo’nun Harajuku semtinde bulunan Puma mağazaları
    • Londra ve Berlin’deki Puma mağazaları

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN