Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunPokemon GO için beklenen özellik geldi

    Pokemon GO için beklenen özellik geldi

    Pokemon Go, 2018 yılının fenomen oyunlarından biriydi. Popülaritesi azalan yapıma kısa zaman önce eklenen günlük görev sistemi ve Pokemon savaşları özelliği ile pek çok oyuncuyu kendisine geri döndürmeyi başardı. İşte detaylar…

    Pokemon Go, Niantic Labs’in oyunu ve kısa zamanda geniş kitlelere yayıldı. Çocuk, genç, yaşlı herkes tarafından beğenildi. Ayrıca bir anda farklı bir akım oluşturarak oyun piyasasında önemli bir yere geldi.

    Pokemon Go mobil platform ile gerçek yaşamı harmanlayarak oyun severlere sunulmuş bir oyun. Oyunda sokak sokak dolaşılarak PokeDex geliştirilmeye çalışılıyor. Genel hatları ile hareketli ve aksiyon içeren bir deneyim vaat ediyor. Bununla birlikte sıkılan pek çok mobil oyun meraklısı, kısa süre önce Pokemon’u bırakmaya başlamıştı. Bunun ardından yapımcı firma günlük görev sistemini getirmiş ve bu şekilde oyuncular da oyuna geri dönmeye başlamıştı. Ancak bu yeterli miydi? Hayır…

    Aksiyon her yere yayılıyor…

    Beklenen özellik Pokemon Go PvP güncellemesi ile geldi. Yeni özellik en basit tanımıyla oyuncular arasında yapılabilecek Pokemon savaşları şeklinde.

    Bu özellik ile oyuncular, artık dünyanın neresinde olursa olsun buldukları Pokemonları kendi aralarında dövüştürebilecek. Şunu belirtmemiz yerinde olabilir; Pokemonlar arası savaşlara sadece level 10 ve üzeri olan oyuncular katılabiliyor.

    Oyun dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN