Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiPoco M3 Pro 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

    Poco M3 Pro 5G’nin tasarımı ortaya çıktı

    Xiaomi ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Şirket bir yandan yüksek fiyatlı ürün sayısını artırırken, bir yandan da alt markalarıyla uygun fiyatlı ürün isteyen kullanıcıları kendine çekiyor. Özellikle yeni özelliklere uygun fiyata erişmek isteyen kullanıcılara hitap eden alt markalardan biri de Poco.

    Kısa süre içerisinde yeni telefonlarını tanıtması beklenen Poco, M3 Pro 5G isimli bir model üzerinde çalışıyor. Son olarak fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken telefonun basın görselleri ortaya çıktı.

    Poco M3 Pro 5G, Galaxy S21’i andırıyor

    Sızdırılan görsellerde özelikle arka tasarım dikkatleri üzerine çekiyor. Üçlü kamera çıkıntısına sahip Poco M3 Pro 5G, bu çıkıntıyı ufak bir dikdörtgen ile gövdenin geri kalanından ayırıyor. Kullanılan tasarım özellikle Samsung’un amiral gemisi Galaxy S21 ailesini andırıyor. Ön tarafta ise oldukça standart bir tasarım dili benimseyen telefon, küçük çerçeveler ve delikli özçekim kamerası bulunduruyor.

    Bir diğer dikkat çeken detay ise biometrik güvenlik tarafında oldu. Özellikle pandemi döneminde hiç olmadığı kadar popüler olan bu güvenlik yöntemi, Poco M3 Pro, modelinde de kullanılıyor. Görsellere göre parmak izi sensörü, Xiaomi telefonlarda sık sık görmeye başladığımız güç tuşuna konumlandırılmış durumda.

    Henüz özellikleri hakkında çok fazla detaya sahip olmadığımız telefon, 19 Mayıs tarihinde tanıtılacak. Önceki sızıntılara göre gücünü MediaTek’in Dimensity 700 işlemcisinden alacak olan Poco M3 Pro, 190 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Fiyat performans anlamında sınırları zorlayacak olan cihaz, muhtemelen ülkemizde de satışa sunulacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN