Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraPixii dijital telemetre kamera duyuruldu

    Pixii dijital telemetre kamera duyuruldu

    Akıllı telefon uyumlu Pixii, hafıza veya ekran kartı yuvasına ihtiyaç duymayan sıra dışı bir kamera.

    Herkesin bildiği gibi günümüzde kullanılan pek çok fotoğraf makinesi ya da kamera, çekilen görüntüleri ön kısımda yer alan ekran üzerinden görmemizi sağlıyor. Ancak yeni Pixii kamera bilinenin aksine oldukça farklı bir şekilde çalışıyor.

    Pixii ile çekilen tüm fotoğraflar direkt olarak bağlantı kurulan herhangi bir akıllı telefona aktarılıyor ve bu sayede akıllı telefon ekranı üzerinden görüntüleme yapılabiliyor.

    Pixii dijital telemetre kamera sahip olduğu bu özellik sayesinde herhangi bir hafıza kartına ihtiyaç duymuyor. Yani kameranın bağlandığı akıllı telefonun hafızası ne kadar yüksek ise çekilen fotoğraflar ya da görüntüler o derece fazla olabiliyor.

    Diğer yandan CMOS sensöre sahip olan kamera, 0.67x optik vizör arkadan aydınlatmalı lens içeriyor. Bunun yanında 40/50mm ve 28/35mm lenş görüş aralıkları içeriyor. Hafıza kartı yuvası bulunmayan modelde, 8 GB ya da 32 GB’lık dahili depolama seçenekleri var. Çekilen videolar ya da fotoğraflar ise bluetooth ya da WiFi kullanılarak akıllı telefonlara aktarılabiliyor.

    Kameranın fiyatı henüz açıklanmamış olsa da oldukça pahalı olan Lecia M lensleri destekleyeceği kesinleşmiş durumda. Kameranın fiyatının ise Lecia M lenslerden daha düşük bir seviyede olacağı hemen hemen belli.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN