Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunPixel Ripped 1989, Mayıs’ta geliyor

    Pixel Ripped 1989, Mayıs’ta geliyor

    Önümüzdeki yazın en iddialı VR oyunlarından biri olması beklenen Pixel Ripped 1989 için çıkış tarihi netlik kazandı.

    Sanal gerçeklik oyunlarının sayısı azımsanmayacak bir hızda artmaya devam ediyor. Üstelik bu yöndeki girişimler sadece ABD merkezli de değil, örneğin Brezilyalı oyun stüdyosu Arvore, Pixel Ripped 1989 adını verdiği sanal gerçeklik oyununu hangi tarihte yayınlayacağını resmi olarak duyurdu.

    Buna göre Pixel Ripped 1989, 22 Mayıs 2018’de çıkışını gerçekleştirecek. Sanal gerçeklik yapımının oynanabileceği platformlar ise PlayStation VR, Oculus Rift ve HTC Vive olacak. Bu kapsamda ülkemizdeki çok sayıda PlayStation VR meraklısı için yeni bir maceranın yolda olduğunu belirtmek mümkün.

    Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ta PlayStation VR sanal gerçeklik oyun konsolunu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

    São Paulo merkezli Arvore’nin oyununun Nisan ayında ABD/Boston’da düzenlenecek PAX East oyun fuarında yer alacağı da duyuruldu.

    İlk geliştirme evrelerine 2014’te başlanan oyunun konusu ise Dot adlı bir karakterin, 2D oyun dünyasında karşılaştığı çeşitli engelleri aşması şeklinde özetlenebilir. Daha önce Amaze Indie festivalinde ödül alan yapım, IndieCade ve Proto Awards’a aday gösterilerek dikkatleri üzerine çekmişti.

    Haberin devamında oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

    [vsw id=”P2oVuz659Sk” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

    Oyun dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalınız…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN