Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürPhilips OLED+ TV için içerik iş birliği

    Philips OLED+ TV için içerik iş birliği

    Philips TV’nin tasarım, satış ve pazarlama marka lisans sahibi TP Vision; Abbey Road Studios ve Universal Music UK’in kreatif reklamcılık birimi Globe ile iş birliğine girdi. Firmalar, iş birliği kapsamında dünyaca ünlü müzisyen Sheku Kanneh-Mason’ın yer aldığı canlı ve kayıt karışık bir içerik projesi geliştirdi.

    Philips TV ve Bowers & Wilkins’in hünerlerinin gösterildiği proje, Universal Music bünyesindeki Mercury Studios tarafından sağlanan içeriklerle desteklendi. Proje, halihazırda mevcut olan Philips OLED+ TV’lerin yanı sıra Ağustos ayında piyasaya sürülecek yeni nesil serisinin de ses ve görüntü kalitesini göstermek amacıyla hazırlandı.

    TP Vision tarafından oluşturulan OLED+ TV kategorisi, en iyi görüntü ve ses kalitesini sunan özel kategori olarak nitelendiriliyor. En yeni OLED teknolojisinden yararlanan kategori; Philips’in ödüllü P5 görüntü işleme motoru ve Ambilight özelliğinin yanı sıra, Bowers & Wilkins tarafından özel olarak tasarlanmış ses sistemlerini de içeriyor.

    Birleşik Krallık Nişanı sahibi, İngiliz çellist Sheku Kanneh-Mason; 21 yaşında BBC Genç Müzisyen ödülünü kazanarak, uluslararası tanınırlık elde eden nadir sanatçılardan biri olarak görülüyor. Genç sanatçı, BAFTA Ödülleri olarak da bilinen İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi’nin ödül töreninde de ikinci kez sahneye davet edilecek.

    Proje, Ağustos sonunda düzenlenecek olan Philips TV & Sound Sonbahar/Kış ürün lansmanında resmi olarak sunulacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN