Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürPhilips AmbiLux TV IFA 2015 kapsamında tanıtıldı

    Philips AmbiLux TV IFA 2015 kapsamında tanıtıldı

    8900_65_RFT

    Philips TV, Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni TV modeli AmbiLux’u tanıttı. Philips AmbiLux TV, 4k Ultra HD TV sınıfında yer alıyor. Tasarımıyla dikkat çeken TV, Android TV işletim sistemi ile geliyor. Ambilight projeksiyon teknolojisi ise inovatif yönleri ile ilgi uyandırıyor.

    Klasik Philips Ambilight sistemi, setin arkasına yerleştirilen bir dizi LED ile TV arkasındaki duvarda renkli bir ışık halesi yaratıyordu. Renkler, daha büyük bir görüntü algısı yaratmak ve daha keyifli bir izleme deneyimi sunmak üzere ekran üzerindeki içeriklere tam olarak uyum sağlıyordu.

    Ambilight projeksiyon teknolojisinde ise, her biri AmbiLux TV’nin arkasında hassas şekilde konumlandırılan dokuz minik piko projektörü ile görüntüler setin kısıtlamalarından kurtuluyor. Intelligent overlap teknolojisi, ekran üzerindeki görüntü, hareket ve rengin seti çevreleyen arka duvara yansıtılmasına imkan veriyor.

    Ayrıca yeni Ambilight Müzik Modu, ister Spotify gibi bir aktarma hizmeti ile olsun, ister USB, isterse de bir müzik kanalı, TV üzerinden çalınan her türlü müziğin dinamiklerini takip ederek bunlara tepki verebilen renkli bir ışık halesi yaratıyor. Arkaya yerleştirilen projektörler ve yüksek işlem gücünün eklenmesine rağmen, AmbiLux süper ince, zarif bir forma sahip. Avrupa tasarımı ve özgün premium malzemeler, ultra dar çerçeve ile yüksek kaliteli bir düzey sağlayarak Ambilight halesi ile kusursuz bir bağlantı sağlıyor. Parlatılmış krom Bladewire stand ise hafifliği ile adeta havada durduğu izlenimini veriyor.

    65 inç Philips AmbiLux modelinin Türkiye’de 2016’ın ilk çeyreğinde satışa çıkacağı belirtildi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN